Back to Question Center
0

Semalt avslører hemmelighetene til å holde opp med store selskaper ved hjelp av SEO

1 answers:

Når det gjelder organisk søkemotor trafikk merker du at googlefavoriserer de store merkene. Disse merkene tilbringer titusenvis av dollar uten å binde et øyelokk. Det samme kan ikke sies om småbedrifter: de er spredt tynn på budsjett og personale. Likevel kan de (små bedrifter) få et stykke kake i organisk salgfører også på google.

Kundesuksessleder for Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy deler hemmelighetene for å nå topprangering i søkemotoren, som vil hjelpe deg med å konkurreremed store selskaper.

# 1: Ta oversikt over dine SEO-eiendeler

Hvis du har vært i virksomhet en stund (og eier et domene som gårtilbake til tidlig på 2000-tallet eller til og med 90-tallet) sitter du på en gullgruve - advantages of cat5e over cat6. Ikke frist å gi det gamle domenet til fordel for en nettadresseeller SEO taktikk. Det kan komme tilbake. Tro det eller ei, Google gir preferanse til gamle domener som det viser at en bedrift er stabil ogpålitelig. Bruk Google Analytics til å identifisere sjeldne exit-sider, sider som vises i 3 minutter eller lengre, sider og blogger med myeorganisk trafikk. Som det er det, er disse verdifulle for web besøkende, slik at de gir deg et godt første SEO mål.

# 2: Få nettstedet ditt i form

Før du begynner å bruke penger på SEO-kampanjen din, gjør dusikker på at nettstedet ditt kobles til Google på riktig måte. Googles verktøy for nettredaktører kommer til nytte her. De vil hjelpe deg med å identifisere hvamå løses.

# 3: Definer en langsiktig søkeordstrategi

Ikke prøv å konkurrere med store merker på høyvolum søkeord.Du vil tape. Prøv i stedet søkeord med lang hale (lengre setninger som har stor sannsynlighet for konvertering). Ikke bry deg om det råtrafikknumrene er lavere sammenlignet med hva de "store" nøkkelordene leverer, du har større sjanse til å konvertere trafikken til salg.Hold deg oppdatert. Bruk innkommende koblinger til å lede trafikk til websider med flotte konverteringselementer. Her gjør tilbud som dine besøkendekan ikke motstå eller fylle ut et skjema og legge inn en bestilling. Det vil fungere som magi.

# 4: Bygg SEO-kampanjen om innholdsmarkedsføring

Det er et område hvor små merker kan slå gigantene - innholdetmarkedsføring. Å produsere høy kvalitet utenfor nettstedinnhold er en oppgave som de store merkene vanligvis delegerer. Når du skriver om din virksomhet,innholdet vil åpenbart være autoritative og dette er noe som blogger og andre nettsteder i din nisje kjærlighet. Ikke bli overraskethvis de legger innkommende koblinger (på nettstedet ditt) og dermed øker trafikken din.

Planlegg og planlegg tid for å skape innlegg som resonerer med dinmålgruppe. Pitch dine ideer og du vil sannsynligvis generere interessen. Pass på at du har medtatt aktive lenker som omdirigerertrafikk til nettstedet ditt. Med tiden vil Google gjenkjenne innsatsen din og belønne deg med større synlighet.

Skrive bra innhold og pitching det tar tid, men innsatsener verdt tiden brukt. I mellomtiden må du sørge for at nettstedet ditt er godt optimalisert. Optimalisering er ikke bare bra for SEO, men ogsåhjelper deg med å tilfredsstille dine potensielle og nåværende kunder. For eksempel vil hurtigbelastning av nettsider og navigable sider redusere avvisningsfrekvensen. Oppretthold godt SEO praksis heller enn å lage et nettsted og holde det eksisterende.

November 22, 2017