Back to Question Center
0

Semalt avslører de vanligste myter om SEO

1 answers:

Til tross for bevisene av økende betydning for SEO er overbevisende,Noen nettstedseiere avstår fortsatt fra å bruke SEO for trafikkoptimalisering. Imidlertid hevder ulike undersøkelser at to viktige ting denne virksomhetenbør ha er en organisk tilstedeværelse og besøkende trafikk.

Den ledende ekspert på Semalt Digital Services, Artem Abgarian avslører de vanligste myter forbundet med SEO - employee payroll management systems.

1. Flyktighet

Næringen utvikler seg raskt, som følge av hyppige algoritmeoppdateringer.De fleste oppdateringene for algoritmer skjer daglig. Imidlertid påvirker de fleste endringene ikke ytelsen til et nettsted som debestår hovedsakelig av små tweaks som ikke har noen synlig effekt.


2. Kompliserte teknikker

Noen av aspektene av SEO er for tekniske som noen ganger påvirkeroptimalisering og nettstedet bygger. Selv om det meste av SEO-arbeidet fokuserer på strenge markedsføringsaktiviteter som å finne søkeord, skaperelevant innhold, overvåkingsrangeringer og evaluering av trafikk.

3. Ineffektivitet

Folk mener at bruken av SEO ikke eksisterer imarkedet på grunn av den konstante utviklingen på algoritmer og andre endringer. Begrepet er ikke sant som en betydelig mengde trafikkkommer fra SEO..Lesing av dedikert SEO-publisering, som Search Engine Journal, hjelper til med å oppdatere bedriftseiere og gjør dem oppmerksomme påHva er fortsatt relevant.

4. Langsiktig perspektiv

Det tar litt tid å bygge rangeringer og etablere et nettstedTilstedeværelse på nettet som er et uopprettelig faktum. SEO, likevel, er jevn, og vil alltid gi resultater så lenge nettstedet er fulltoptimalisert.

5. Uforutsigbarhet

På grunn av volatiliteten til SEO, tror folk at det er upålitelig.Det er ingen direkte kontroll over rangering eller trafikk i motsetning til PCC. Likevel, når du optimaliserer et nettsted til det maksimale SEO-potensialet,det er en minimal mulighet for å oppleve problemer.


6. Expensiveness

Å oppnå de beste resultatene krever en investering av penger, tidog andre ressurser. SEO er ikke gratis, men er relativt billigere enn andre betalte annonseringskanaler som PPC, eller kjøpe trafikk medandre metoder.

7. Nettstedets endringer

Det er sant at SEO krever at selskapene foretar noen endringerpå deres hjemmeside. Noen ganger kan det ta noen tweaks, mens i andre redesigner hele nettstedet i helhet for å oppnå fullpotensial. Enhver av de foreslåtte endringene er nøkkelen til å oppnå SEO-mål.

I dag står alle bedrifter overfor en økt betydning for søktrafikk. Kunder bruker søkemotorer for å finne produkter, tjenester, leverandører og informasjon. Ignorer behovet for å posisjonere virksomheteni søkeresultatene kan det føre potensiell trafikk til konkurrenter, slik at virksomheten påvirkes negativt.

November 22, 2017