Back to Question Center
0

Semalt Aksjer SEO Råd for å forbedre Mobile Site Performance

1 answers:

Mobiltelefoner erstatter sakte skrivebord som det primære middel til internettadgang. Studier viser at mobilnettilgang har steget til over 36,54% innen 2017. Telefonene dekker mer enn 4% av de fleste trafikk på nettstedet.Videre har Google annonsert at svaret til et nettstedes mobilnettsted vil påvirke rangeringen etter Googles"Mobilegeddon" oppdatering 2017 - buy vps rdp.

De fleste mobiltelefonbrowsere er kanskje ikke kompatible med Java- eller nettstedskapsler.Dermed er mobilopplevelsen meget sannsynlig langt fra imponerende på grunn av disse begrensningene. Vurderer bruk av mobiltelefoner somgrunnlag for internettmarkedsførere, er det spesifikt nisje som involverer smarte telefonbrukere. De som ønsker å få dette segmentet av trafikktrenger å lage mobil vennlige nettsteder, som laster raskere på telefoner enn stasjonære datamaskiner.

Eksperten til Semalt Digital Services, anbefaler Jason Adler følgende tips om forbedring av utviklingen av mobile nettsteder.

1. Integrering av mobilnettsted bør ikke være en ettertanke

Å lage et nettsted som reagerer på mobile enheter, bør være en primærmål. Dette arbeidet bør starte så snart webutvikling begynner å inkorporere så mange situasjoner som mulig. Husk atbesøkende fra en smarttelefon vil trolig komme i større antall enn de fra en stasjonær datamaskin.

2. Design et enkelt nettsted

Mobilnettstedet ditt skal fungere jevnt uten å ha problemer med flere mobilerplattformer og nettlesere. Enkelhet er nøkkelen til konvertering..Det er klokt nok til å få besøkende til å finne innholdet de serfor så snart de laster inn nettstedet ditt. Ikke glem å øke sikkerheten også. De fleste cyberangrep retter seg mot sårbare personer somkan være på disse mobile nettstedene.

3. Sett prioritetsinnhold øverst

Rulling på en mobilenhet er ofte hektisk, spesielt ved langsom tilkoblinghastigheter. Følsom informasjon kan plasseres øverst for å få en bruker til å utføre handlingsprosedyrer eller skumme relevant informasjon.Begynn med innhold med lav prioritet kan få en til å miste besøkende i stedet for å konvertere dem til kunder.

4. Spør brukerne om tilbakemelding

Regelmessig forbindelse med folk som bruker nettstedet ditt, er en god vane.Et nettsted opprettet for folket avhenger av tilbakemeldingene deres for å forbedre seg i sine ulike sektorer.

5. Optimaliser for båndbredde

Utviklere må optimalisere mobilnettsteder for å svare raskt til de tildeltebåndbredde. Ressursene som er tilgjengelige for mobilnettstedet, bør inneholde minimal lagringsplass for enkel å laste sider.Husk at de fleste kunder bruker telefon internett på et mobilnett plan som er svært ustabil.

6. Vær åpen for forbedringer

Å lage en god brukergrensesnitt fra grunnen av er vanskelig. Det er kreativt å fremme et miljøav kontinuerlig eksperimentering og forbedring av dagens og nye funksjoner. Å gjøre forbedringer regelmessig kan bidra til å fiksebugs samt forbedre responsen på nettsiden.

Optimalisering av ytelsen til mobilnettverket er en avgjørende faktor å vurderenår du designer et nettsted. Et godt mobilnettverk påvirker ikke bare rangeringen, men gir også kunder en imponerende surfingoppleve dermed favorisere konvertering. Ved å følge de ovennevnte tipsene, er det mulig å lage en responsiv nettside med en mobilvennliggrensesnitt for smarttelefonbrukere. Forbedring av mobilnettstedet har en positiv innvirkning på den samlede ytelsen til nettstedet og kanhjelpe deg med å oppnå målene.

November 22, 2017