Back to Question Center
0

Semalt: 8 Black Hat SEO taktikk som kan ødelegge virksomheten din

1 answers:

Hver gang du engasjerer et SEO-selskap på et nytt prosjekt, må du være på utkikk etter deres etiske praksis, spesielt knyttet til svart hatt taktikk. Black hat SEO praksis gir bare lav verdi til dine SEO kampanjer i det lange løp.

Igor Gamanenko, kundesuksessleder for Semalt , forklarer i denne artikkelen 8 vanlige svarte taktikker at klienter alltid skal holde seg unna:

1 - commercial values for trucks. Artikkel Spinning

Inneholder bruk av programvare for å utlede en rekke variasjoner av en originalartikkel. Dette gjøres mulig ved å bytte ord med synonymer i hele artikkelen. Programvaren garanterer massevis av artikler som kan virke effektive ved første utseende. Imidlertid er disse artiklene i stor grad usammenhengende og av lav verdi. De fører ofte til store straffer på søkemotorer . Artikkel spinning vil få nettstedet ditt utestengt for godt for ikke å nevne en ugunstig søkemotorrangering.

2. Avspilling av nettstedrevisjoner

En nettside-revisjon kontrollerer i hovedsak den generelle helsen til nettstedet ditt mens du også flagger ned svakheter som kan resultere i en lav søkemotorrangering. Et nettsted vil alltid ha uoverensstemmelser, spesielt etter omforming. Å spille ned betydningen av en nettside-revisjon resulterer i store tap i det lange løp da svake punkter ikke kan bli diagnostisert uten en revisjon.

3. Kataloginnlevering

Innlevering av kataloger må alltid foregå i et kontrollert miljø. «Mer er bedre» -prinsippet må kastes ut av vinduet for å unngå å gi beskjed om lavverdig spam-kataloger som er garantert å skade din nettsiderrangeringer .

4. Google vil ikke fange det mentalitet

Noen ganger undergraver SEO-selskaper kraften til å nå søkemotorer som Google har. Teknikgiganten har mange ingeniører og systemer for å flagge all svart hat-SEO taktikk, og prisen nettstedseierne betaler når de oppdages er kostbare. Et nettsted kan de-indekseres eller devalueres umiddelbart.

5. Det handler om ranking først

SEO markedsførere er for besatt av rangeringer. Selv om disse rangeringene er en viktig SEO-komponent, bør sluttmålet alltid forbli omdannelsen av webtrafikk til salg. SEO er en investering, og det må bringe avkastning til virksomheten, derfor bør markedsførere prioritere søkeordverdien.

6. Garantert Rankings

Mange selskaper har blitt offer for dette. Det er allure å få SEO kampanjetjenester og betale når det ønskede resultatet er oppnådd. Likevel kan det bli offer for søkeord med lav verdi som ikke bringer målmarkedet til nettstedet ditt. Slike selskaper spam også nettstedet ditt for raske rangeringer.

7. Kjøpe billige artikler

Det er ikke nødvendig å kjøpe billige og sannsynlig lavverdige artikler på nettet, mens du selv kan skrive bedre kvalitetsartikler. Husk at innholdet er konge, og du må bygge opp merkevaren din med nøyaktig og kvalitetsinnhold. Skriv innholdet selv eller ansett en profesjonell som kan produsere kvalitetsinnhold.

8. Døråpningssider

Døråpningssidene tillater nettsteder å optimalisere hver nettside med et bestemt uttrykk i søkeordet. Disse døråpningene bruker brukere til hoveddomenet og har en frustrerende effekt på nettsidebrukere. I tillegg er de av lav kvalitet, og Google finner døråpningssidene manipulerende i det minste. For mye bruk av denne taktikken fører til lavere rangeringer og til og med straff.

November 24, 2017