Back to Question Center
0

Pass på, Zombie-datamaskiner! - Semalt Expert

1 answers:

Hvis du ikke vil at din personlige datamaskin eller mobiltelefon blir en zombie, er en av de viktigste tingene du må huske på, at forebygging vil være en pågående prosedyre. Du kan ikke si at når du har fullført skanningen, er du ferdig i livet siden zombier, og datavirus kan vises når som helst.

Jack Miller, Semalt ekspert, sier at med tiden har antivirusprogramvare og anti-malware-programmer blitt en integrert del av livet vårt - endreinigung mietwohnung-preise. Enten du må kjøpe pakker som McAfee eller laste ned noen gratis programmer som AVG fra internett, må du installere og aktivere det riktig før skanningen starter. Du bør alltid sørge for at du oppdaterer programvaren jevnlig og kjører skanningen en eller to ganger om dagen. Det kan ikke være nyttig å kvitte seg med virus og dataszombier, men prosedyren kan holde deg stressfri.

Installere spyware skannere

Du bør installere en spyware-skanner og aktivere den for å søke etter skadelige aktiviteter og spionprogrammer. Dens unike egenskaper gjør det mulig for deg å overvåke spionprogrammer og skadelig programvare på enheten din. Lavasofts Ad-Aware er et utmerket program å gå med. Dette antivirusverktøyet sørger for at datamaskinen er korrekt sjekket og rengjort fra skadelig programvare og zombier.

Alternativt kan du installere brannmurer for å beskytte datamaskiner og hjemmenettverk. En brannmur er en del av programvarepakker som sikrer beskyttelse av ruteren og modemet ditt. Pass alltid på at du bruker sterke passord for datamaskinen. Bruk store versjoner, lavere koder og forskjellige tegn, og hold passordene dine en eller to ganger i uken. Det sikrer å gi deg ekstra lag av beskyttelse i stor grad.

Hvordan bli kvitt skadelig programvare på en datamaskin?

Hvis du ser at datamaskinen din har blitt rammet av skadelig programvare og omgjort til en zombie-enhet, bør du ta noen skritt for å rengjøre det grundig. Hvis du har lett tilgang til en dataskanner, bør du kjøre den og forhindre forekomst av skadelig programvare og virus. Mange virus fjerning programmer er tilgjengelig på internett. Dessverre er folk tvunget til å fjerne og slette filene som er sterkt påvirket av datavirusene. Men det er ingenting å bekymre deg for hvis du har opprettet backupfiler på en annen enhet. Du kan laste opp disse filene til enheten din når skanningen er fullført.

Konklusjon

Datamaskinen din er en utmerket kilde til informasjon. Det er beklagelig at hackere bruker dine personlige numre for å få tilgang til sensitiv informasjon og bankkontooplysninger. Hvis du forblir forsiktig på internett og følger noen enkle tips, vil du i stor grad holde deg trygt fra skadelig programvare, virus og dataszombier.

Fra juli til desember 2006 ble ulike e-postmeldinger overvåket for å være falske, og Google Analytics registrerte spamtrafikk. Spam som er skrevet på engelsk, utgjør seksti prosent av all spam på internett. I Amerika oppsto det for mange år siden og besto av førti prosent av verdens spam. Mer enn 9 prosent av e-postzombiene tilhører USA, og en av hver 120 blokkerte spam-e-postmeldinger inneholder ondsinnede koder.

November 24, 2017