Back to Question Center
0

Insight To Black Hat Sosiale medier - Semalt Expert

1 answers:

Det er to typer søkemotoroptimalisering (SEO): White Hat SEO og Black Hat SEO. Black Hat sosiale medier kommer frem i dag og har skapt en avansert tid på internett. Det skjer når sosiale medier blir angrepet av hackerne, og du blir lurt på mange måter.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, forklarer at om du driver en liten bedrift eller en stor, må du være kjent med Black Hat SEO og Black Hat Social media - logiciel planification personnel. Begge disse metodene må unngås hvis du ønsker å drive virksomheten din i livet. Mens ulike webmastere har begynt å gjenkjenne Black Hat Sosiale medier, har mye informasjon om hvordan det påvirker SEO aldri blitt delt.

Introduksjon til Black Hat sosiale medier

Først av alt, bør du være kjent med hva Black Hat sosiale medier er. Begrepet "svart hat" refereres til en bestemt type hackere som bruker ulovlig SEO taktikk. De forblir involvert i brudd på datasikkerhet og skaper mange problemer for deg. Akkurat som Black Hat SEO, er Black Hat sosiale medier ment å skade din online tilstedeværelse i stor grad. Sosiale medier, inkludert Facebook, Twitter, LinkedIn og Google+, har gitt oss noen spesielle retningslinjer for hvordan du unngår Black Hat sosiale medier og hvordan du kan forbedre din online tilstedeværelse for å kjøre kvalitetstrafikk til nettstedet ditt.

Det er dessverre ikke mulig å kvitte seg med Black Hat sosiale medier som hackere og spammere har implementert ulike strategier for å lure brukerne. De forsøker å utnytte dine sosiale medier nettsteder av deres grunner. De ønsker å forbedre rangeringen av sine egne nettsteder, noe som gir deg selv tid på internett, selv når du har vært involvert i hvite lue sosiale medier praksis.

Noen eksempler på sosiale medier fra Black Hat

Noen eksempler på sosiale medier fra Black Hat kjøper falske liker og tilhenger og betaler tungt for YouTube-abonnenter. Hvis du er involvert i handlinger som deler pornohyperkoblinger, kan nettstedets sikkerhet være i fare. Du bør aldri bruke programmer for å få automatiske tilhenger på Twitter og Instagram. I tillegg bør du unngå å lage sosiale medier kontoer med falske navn for å generere flere liker, aksjer og kommentarer. Å skrive negative anmeldelser på sidene til dine konkurrenter er ikke tillatt på internett. På samme måte bør du ikke skrive positive vurderinger på dine personlige eller bedriftssider for å kjøre mer og mer trafikk.

Kjøpe falske liker, aksjer og tilhenger er ikke en god praksis. Search Engine Land avslører at nettsider for sosiale medier har strenge regler og forskrifter for å sikre at plattformene ikke brukes til ulovlige aktiviteter. De fleste SEO-eksperter vet at nettsider for sosiale medier spiller en viktig rolle i å forbedre rangeringen på nettstedet vårt, og de driver mye trafikk til artiklene våre. Men hvis du er involvert i ulovlig praksis, vil nettstedet ditt ikke bli indeksert i søkemotorene, og dine sosiale medier profiler kan bli utestengt. Du bør aldri optimalisere falske kontoer, og unngå å kjøpe falske anmeldelser online. Facebook og Twitter har nylig sluttet seg til å stenge profiler som ikke er legitime og ikke har gode profilbilder.

November 24, 2017