Back to Question Center
0

Ikke tillat noen å manipulere datamaskinen din! - Stopp Botnets Med Semalt

1 answers:

Et robotnettverk eller botnet er gruppen av zombie-datamaskiner eller -roboter som styres av spammere og manipulerer flere enheter. Botnets er sannsynligvis legitime nettverk av datautstyr som behandler samme programmer eller gruppen av datamaskiner som er infisert med virus og skadelig programvare. Når det er installert på datamaskinens enheter, for det meste uten brukernes kunnskap, blir datamaskinen din en zombie, drone eller datamaskin på kort tid - магазине vbulletin. Det vil ikke fungere riktig og vil ikke motstå kontrollene til botkontrollerne. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, forklarer at under slike omstendigheter må anti-malware programmer eller antivirusprogram aktiveres så snart som mulig.

Botnet Størrelse

Botnets varierer i kompleksitet og størrelse, noen av dem er store mens de andre er små. De store botnettene har tusenvis av individuelle zombier, og de små botnettene kan bare ha noen få hundre droner eller zombier. Botnets ble først oppdaget i juli 2010, da FBI arresterte en ung slovensk. Han ble skylden for å spre skadelige ting i tusenvis av datamaskiner. I gjennomsnitt ble 12 millioner datamaskiner smittet med botnets. Det finnes forskjellige typer ondsinnede bots, noen av dem kan infisere datamaskiner på samme måte som virus eller skadelig programvare.

Botnets brukes på flere måter, hvorav noen er beskrevet nedenfor:

Denial of Service Attacks:

Botnets brukes til å starte angrep på en bestemt datamaskin enhet eller nettverk og forstyrre tjenester ved å kapre tilkoblingene. Dessuten forbruker de nettverksbåndbredden og overbelaster systemressursene. Denial of Service Attacks (DoS) brukes ofte til å ødelegge en konkurrents nettsted.

Spam og trafikkovervåking:

Botnet brukes også til å infisere en TCP / IP-protokoll for en datamaskin, og bruker sine spesifikke applikasjoner til den. Botnets er mye brukt i konjugasjon med flere zombier og virus og høst e-postadressene. De sender en stor mengde spamdata og phishing-e-post til ofrene. Vanligvis er zombier og roboter brukt til å lure brukernavnet og passordet til en bruker, slik at botnet kan styre sine funksjoner og utnytte det.

Keylogging

Krypteringsprogrammene i datamaskinene dine var designet for å oppdage bots og forhindre at de høstet alle typer informasjon. Det er veldig uheldig at botnettet har blitt tilpasset for å undergrave sikkerheten, og de installerer keylogger-programmer i de infiserte maskinene. Keyloggers hjelper bots til å kontrollere og filtrere programmene til en datamaskin enhet, som deretter brukes til å kapre ens PayPal ID eller kredittkort detaljer.

Betal per klikk-misbruk:

Botneter brukes også til å forplante og spre forskjellige typer virus og botnett i et nettverk. De fanger brukerne i ondsinnede aktiviteter og utfører sine datamaskiner samt e-post-IDer. Hvis du klikker på et betal-per-klikk-system, kan botnets få tilgang til dine økonomiske detaljer. Zombier er mye brukt til å manipulere brukerens informasjon for å tjene penger fra sine betal-per-klikk-systemer.

November 26, 2017