Back to Question Center
0

Hvordan produktdata påvirker SEO: Insight From Semalt

1 answers:

For enhver e-handelsvirksomhet er effektiv søkemotoroptimalisering vanligvis en fordelaktigfaktor til suksess. Mange SEO-strategier fokuserer ikke på kvaliteten på produktdataene. De fokuserer på slike aspekter som søkeord,tilbake linking, sosiale medier tilstedeværelse og technicalities av nettstedet - macchina sottovuoto per sacchetti lisci. Imidlertid kan enkelte indirekte faktorer påvirke SEO-resultatene dine også.

Jack Miller, kundesucces Manager of Semalt Digital Services forklarer hvordan produktdata påvirker ytelsen din.

Produktdata påvirker ikke SEO direkte. Men alt som påvirker intern kobling,Nettadresser og innholdet har potensial til å påvirke den organiske søkerangeringen. Når du fyller nettstedet ditt med dataene, informasjon somproduktkategorier, grupper og innhold vises for hvert produkt du legger inn i systemet. Hvert nettsted har en innholdshåndteringsystem som administrerer denne informasjonen ved å merke bokser i databasen. Alle disse feltene og boksene har innvirkning på gyldighetenav hvert produkt og dets informasjon.

Produktdata og intern kobling

SEO omfatter aspekter som optimalisering av produkttitler, nettadresser og beskrivelser.På den annen side påvirker produktdata måten informasjonen vises i en nettsidedatabase. Hvordan et produkt er klassifisert, gruppert, sammenkobletog merket påvirker kontekstuell relevans for brukeren. Dette kriteriet er en av faktorene som Google algoritmen fokuserer på mensanalysere et innholds styringssystem for rangering.

For eksempel kan en klikkbane i en kategori være - Target> skjorter> herreskjorter>halv hals. På dette nettstedet kan du kjøpe en full-hals skjorte som tilhører skjortene og mennskjorten. Her, den fullenakke skjorte tilhører skjortene, men også til halskjede. Produktnavnet er H2-overskriften og beskrivelsesfunksjonenei meta beskrivelsen.

Dupliseringsinnhold

Duplisert innhold oppstår når en søkemotor rangerer flere nettadresser peker på det sammeside. For eksempel kan dupliserte koblinger styres ved hjelp av kanoniske koder. Dupliserende innhold kan være skadelig for SEO. Det redusererautoritet på en side siden trafikken blir delt av de flere nettadressene som gjør det vanskelig å rangere.

Korrigering av duplikatinnhold er imidlertid relativt enkelt. Man må finne altNettadressene peker på noen lignende produkter. Omdirigering av koblingene til siden du vil, kan hjelpe deg med å gjenopprette sin autoritet på detbestemt nettsted. Hvis du for eksempel skriver om koden eller setter 301 omdirigeringskoder, kan det løse dette problemet og gjenopprette måten et nettstedssider rangerer.

Konklusjon

SEO er viktig for enhver Internett-bedrift så snart den sikrer sterk online tilstedeværelse.Mange faktorer kan påvirke ytelsen til et nettsted så langt som rangeringsfaktorer er opptatt av. Blant disse faktorene er produktdata. I mangetilfeller, digitale markedsførere ikke klarer å realisere sin relevans i SEO og ofte ende opp med å ignorere det. Imidlertid, som vist ovenfor, påvirker noen faktorer webadresserog innholdsrelevans påvirker hvordan Google vil rangere et nettsted. Ved å bruke ovennevnte kunnskap kan man påpeke de faktorene som vilpåvirke måten et nettsted utfører med hensyn til produktinformasjon. Det er også mulig å rette opp noen av de vanlige feilene som manglerkategorier eller produktinformasjon.

November 23, 2017