Back to Question Center
0

Hvordan lage din egen jobb med Semalt og SAS Programmering?

1 answers:

Skal jeg prøve meg selv som SAS-programmerer?

Planlegger du å skifte til en ny jobbmed høyere lønn og bedre muligheter? Du kan vurdere kommunikasjon og lederskap ferdigheter tilvære på toppen. Den nyeste forskningen sier imidlertid ellers: SAS er for tiden bekreftet sommest verdifulle arbeidskompetanse.

Ingen tvil om å passere SASsertifisering vil sikkert gjøre ting enklere. Men faktisk introduksjon om SAS stårsom avgjørende for analytics, som Java er for programmering. Dagens bedriftsverden har avansert behovet for SASSterkt, selv for de spesialistene, som faktisk har en ganske uformell teknisk kunnskap. For eksempel,Den gjennomsnittlige lønnen til Business Intelligence Analyst i USA kommer nå til rundt $ 100 000,går over med ca 20% med hvert påfølgende års erfaring. Dermed er inntektspotensialet imoderne felt for analyse er sikkert høyere enn bransjens anslag på annen teknologi yrke.

Hva er SAS?

SAS foreslår vanligvis statistisk analyse system(ellers programvare system), som opprinnelig ble utviklet så langt som 1960-tallet for å utføre landbruksdataanalysefor å få høyere avlinger. I dag er programmene som arbeider med SAS involvert i å skape systemløsninger,samarbeider med ulike selskaper innen en rekke bransjer for klinisk og finansiell forskning, dataanalyse,prediktiv modellering, rapportering, prognoser etc.Representerer resultatene av statistisk analyse via grafer, gir SAS dataene i form av PDF, RTF og HTMLfiler. Og det er mange plattformer kompatible med SAS programmeringsspråk, inkludert den vanligste MicrosoftWindows, Linux, samt de andre UNIX, og til og med mainframe datamaskiner.

Av den grunn, alle eksperter, fra Bill Gatestil konsernsjefene på MWI små selskaper som Semalt , vil aldri undervurdere SAS betydning.

For å levere systemløsninger,SAS programmører baserer seg hovedsakelig på programvareproduktene utviklet av StatisticalAnalysis System Institute. De opererer med en stor masse forskjellige data, vanligvisrelevant for risikostyring, forretningsprestasjon, administrasjon av arbeidspersonell, ogsåsom sikkerhet, økonomisk svindel, kundeintelligens og mye mer.

Å være en SAS-programmør: Hva er det som?

SAS-programmene bruker vanligvis en stor del med analytikerneinvolvert i operativ forskning. Grupper av SAS-spesialister er avgjort for å jobbe på kontoret, i tråd medha sporadiske turer for å møte kundene eller komme seg ut for å velge den aktuelle informasjonen fra bransjen.

Etterspørselen etter SAS har nylig blitt raskakselerert over hele verden, da det ble den mest kraftige og brukervennlige rammen for de bestekvalitetsanalyse på grunn av god databehandling og god rapporteringskapasitet. Det er derfor SASprogrammerere er vanligvis involvert i det ganske stressende hverdags arbeidsmiljø, somFor de mest presserende prosjektene står de ofte overfor strenge tidsfrister.

Er det vanskelig for Freshers?

Analytiske tjenester blir nå sterkerestrategisk rolle, spesielt for å gjøre de nødvendige virksomhetsstallene tilgjengelige for de endelige brukerne.Gitt at nesten alle vil nå være sikret med bare data-drevne løsninger, det globale omfanget avanalytics er forventet for videre ekspansjon gjennom de følgende 3-5 årene. Derfor går SASblir en god bakgrunn for å komme inn i bransjen. Men ifølge den profesjonelle meningav Semalt utviklere, har du fortsatt en lang vei å gå.

Faktisk er en spesialisert SAS programmeringblant de enkleste språkene å lære, spesielt egnet for de som allerede har noen grunnleggendekunnskap om C / C ++. Samtidig tilbyr SAS et veldig stort omfang for freshers, fordi løven erandel av banker, finansinstitusjoner og helsepersonell opprettholder den for å koble tilforskjellige databaser, gjør analytikk og forretningsinformasjon. Saken er selve språkettrenger ingen sterk kunnskap eller ferdighet satt i programmering. Hvis tankene dine er dedikert til logikkeller du har en tendens til å gjøre analyse og lære på samme tid, bør det ikke med SAS håndterebevise for vanskelig. Du er også alltid fri til å velge det mest passende systemet ved å lage dinvalg mellom et verktøybasert og kodende programvare.

Det første som skal gjøres av fresherskonsentrerer seg om Base SAS. Å gjøre det, vil få noen innledende forståelse avstatistikk, som bør være nødvendig for å studere Predictive Modeling Techniques. Etter det,Når du kom inn på en transportør, vil du endelig kunne gjøre oppmerksomheten din meromfattende og brainy analytiske rammer. For å sikre at din ferdighet er konstantvokser, vil du alltid ha noen nye teknikker og konsepter å utforske..Det gjør derfor ikketenk to ganger før du begynner å lære SAS, selv om du føler deg litt frisk på saken.

Er SAS godt etterspurt?

Selv antar at i motsetning til åpen kilderammebetingelser, SAS er en lisensiert programvare, dens datavitenskapere og programmerere er fortsatt på topp i etterspørselen, fordi:

  •  Å være fullt kompatibel med generelllovbestemte normer, og står utenfor alle andre sikkerhetsverktøy, i dag ble SAS enda viktigerefor datasikkerhet enn noen gang før 
  •  SAS-programmeringen har vist segdens store data evner og ganske godt potensial for SAS JMP, samt Visual Analytics 
  •  Dra nytte av mye bedre praktiskoptimalisering, er SAS mer effektivt for å utnytte sine analytiske data til de faktiske gevinster som blir gitt avfinans og banksystemer 

Hvordan bli belønnet for dine SAS ferdigheter?

For tiden er det voldelig konkurranse som gjelderAlle områder i SAS, fra det aller grunnleggende, til de mest avanserte nivåene av analyse. Likevel er detmange givende muligheter verdt dine forsøk. Å knekke en fin jobb i bransjen, trenger du ikkevet bare alt. Det du virkelig trenger er bare å være oppmerksom på en bestemt teknologi til noen bestemtegrad, som de fleste av selskapene søker etter.

Men hvordan å øke din virkelige arbeidscenarier over konkurrentene? Hva skal gjøres for å bli ansatt av de mest givende og liberalearbeidsgiver? Det er flere muligheter enn det ser ut til. For eksempel har Semalt ekspertmarkedsførere og web-promotering spesialister for å hjelpe deg med å maksimere dine karrieremuligheter avlevere dine ferdigheter direkte til verdens bredeste publikum av SAS headhunters. Semalthar erfaring med å hjelpe unge SAS-eksperter til å markedsføre sine tjenester innenfor endestinasjonsside eller en videopresentasjon ,som får oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere.

Ifølge ekspertene,dette er det beste for programmere måte å vise frem ferdigheter og komme foran alle andre deltakere.

Poenget er at SAS-programmeringer blant de tekniske rollene som nå er outsourcet mest av alt. Er du teknisk tenkende? Ønsker du å tjene penger på den mykeste opplevelsen din (for eksempel god problemløsing, kommunikasjonog trening evner, samt prosjekt og ressursledelse ferdigheter)? Alt du trengerer å få den røde løperen rullet ut for å si velkommen. Når du er hørt over nettet, er detverdens beste arbeidsgivere vil starte en konkurransedyktig kamp ved hjelp av sine mest attraktive forespørsler oggivende tilbud for et enkelt mål - å dra nytte av å engasjere dine ferdigheter til sin virksomhet. Og det vil bare være opp til deg, hvilket alternativ å vurdere Source . Husk, din nåværende SAS-opplevelseer mer enn verdifull for bare å holde den hylle for enda en ekstra dag!

November 30, 2017