Back to Question Center
0

Hvordan Internett bidrar til å samle det katolske samfunnet: Stories by Semalt

1 answers:

Med internett tar i flere og flere aspekteri hverdagen: shopping, arbeid, fritid, læring, etc., kan man tro at den digitale tidsalderen ikke har vært snill mot katolsklokalsamfunn. Men sannheten er ganske motsatt.

Selv om mange religiøse ledere har vært bekymretom følelsen av samfunnet som går tapt i internettets spredende popularitet, søster Catherine Wybourne,den @Digitalnun på Twitter,som tjener som en prioress i Oxfordshire Holy Trinity Monastery, sikrer at webområdet gjør det mulig for folk som søker etter evige svar å finnesamfunnet, hvor de vil bli elsket og akseptert av Herre raskere.

Søster Catherine Wybourne sier at det er viktig forreligiøse ledere skal være oppmerksomme på nettinnovasjoner og vite hvordan de skal jobbe med dem. Det gir større åpenhet i forholdenemellom dem og deres flokk, så vel som at de kan nå til andre katolikker fra alle deler av verden - pico ello.

Det er vanskelig å nekte fordelene og mulighetene på Internettgir når det gjelder å utforske erfaring, lære mer om religiøs tro gjennom nettsteder, e-postkorrespondanse, chatterom og sosiale mediergrupper. Selv om kritikkvarslingen om bedrageri av elektroniske teknologier fremdeles er til stede, omfavner mange samfunn sjansen for bedre oppfatningav trosrelaterte problemer

Semalt ,et europeisk digital markedsføringsbyrå er enig i at flere og flere nettsteder dedikert til katolske samfunn og spre Guds ord vises på Internett.

Ett mål, mange måter

Plikten til nettbasert markedsbureau er å gi en spotlight for alleonline prosjekter og få dem anerkjent av deres målgruppe. Å hjelpe katolske webkilder når ut til katolikker online har ogsåbli en del av Semalt plikter.

Semalt er enig med den siste forskningen utført av lektorav Texas A & M University, Heidi A.Campbell, der hun sa at den katolske kirken for tiden er en av de mest engasjert i nettetmellomrom. Det er nettsteder, sosiale medier, YouTube-kanaler, blogger og andre typer onlinemedier, som kjøres og støttesav katolske brukere.

Ifølge Semalt har de utført ulike oppgaver for katolskekunder, som ønsket å møte andre medlemmer av samfunnet eller dele sine historier. Fra å bygge en presentabel og informativ side for stipendiatnettlesende katolikker til å lage korte introduksjonsvideoer ,selskapets team hjalp mange katolske samfunn til å gå online og bli synlig for de potensielle nye medlemmene som trenger hjelp og veiledning.

Semalt observert mange katolske samfunn å finne hverandre via Internettfor erfaringsutveksling, organisering av veldedighetsarrangementer, deling av velsignelser på katolske helligdager og forbedring av deres generelle forhold. Denne måtenav online-interaksjon tillater å utelate "vegger", som pleide å være der da Internett ikke hadde blitt introdusert til verden.

Katolske websamfunn er til stede i overflod på Internett ved hjelp avmuligheter fra World Wide Web for å bringe folk sammen, bygge en sammenheng mellom enkeltpersoner, spre kjærlighet og forståelse til de trofaste,hvem trenger dem I dette tilfellet er endringen Internett undersøkt positivt. Kommunikere på Internett setter folk på like vilkår mellom hverandre, tillater dem å bli lyttere og legge inn en dialog som former samfunnet.

Det er imidlertid viktig å huske de største bekymringene for dem som motsetter seg katolskesamfunn som bruker Internett og anerkjenner at internett på ingen måte kan erstatte personlig samhandling i samfunnet. Pro-online-katolikkerAldri unnlater å bekrefte: Internett er en måte å styrke troen på, ikke erstatte den, og det er faktisk et hyggelig faktum at det er mange onlineselskaper klar til å støtte dem i deres initiativ.

November 22, 2017