Back to Question Center
0

Hvor farlig er Black Hat SEO? Semalt Expert Bekymringer

1 answers:

Vi vet at ulike webmastere bruker black hat SEO teknikker for å forbedre deres nettsted rangering i søkemotorer. De bruker mange metoder for å nå toppen av søkemotorene og er onde.

Her vil Igor Gamanenko, en toppekspert fra Semalt, gi deg noen tips om hvordan du gjenkjenner svart hatt SEO for å få god rangering for ditt nettsted på internett.

Blackhat SEO

Blackhat SEO er en ulovlig teknikk for å generere søkemotor trafikk. Mange koblinger er bygget, og ankertekster er utviklet mot Googles regler og forskrifter. Nettstedet ditt vil bli utestengt av søkemotorer hvis du er involvert i den svarte hatten SEO teknikker - honeymoon tour packages south america. Du kan bli straffet og må møte mange problemer for å spammere Internett. Artikler på slike nettsteder er skrevet uten å opprettholde kvalitet. Deres linjer har mange stave- og grammatikfeil, og søkeord brukes her og der. I mellomtiden har noen SEO-eksperter tatt imot svart hatt SEO for å lure sine kunder, for eksempel syndiq8.com og blachhatseo.com. Hvis du bruker tjenestene til noen av disse selskapene, får du kanskje ikke de ønskede resultatene.

Det er sant at alle Internett-brukere har opplevd e-postspamming. Vi mottar e-postmeldinger med forvirrende meldinger og vedlegg. Å unngå disse e-postene er viktig. I tillegg bør du aldri klikke på vedleggene. Søkeordspamming, søkemotorspam og artikkel spam er de tre store teknikkene for svart hatt SEO.

All SEO er ikke ond

Søkemotorene ser nøye på om du har gjort hvit hatt SEO eller svart hatt SEO. Rangeringen av nettstedet ditt avhenger av strategiene du har brukt så langt. Det er viktig å håndtere svakhetene og bli kvitt svart hatt SEO hvis du vil forbedre virksomheten din på internett. Blackhat SEO kan forbedre nettstedets rangering, men det kan ikke være til nytte for deg så lenge søkemotorene vil forby og straffe nettstedet ditt innen dager.

Det er ikke søkemotorene som skiller de gode nettstedene og de dårlige nettstedene. Bransjen du jobber med er full av erfarne webdesignere , markedsførere og sosiale medier. Du vil kanskje koble til personer som er i juridiske ting. I det hele tatt er SEO ikke ondt, siden det har både mørk side og lys side. Den mørke siden er når du gjør svart hat SEO, og den hvite siden er når du velger hvite lue-SEO teknikker.

For de som er involvert i svart hatt SEO teknikker, foreslår vi at de bør unngå det i stor grad. Dette er fordi deres innsats vil vise seg å være ubrukelig. Deres nettsteder kan ikke få god søkemotorrangering, og de kan ikke generere noen potensielle kunder.

Uetisk praksis

Ekspertene i svart hatt SEO er involvert i uetisk og ulovlig praksis. Men du bør huske at nettsidene som straffes og utestenges av søkemotorene ikke er svarte hatter. Noen ganger mislykkes forretningsmenn å forstå hvilken type strategier som passer best for sine nettsteder.

November 24, 2017