Back to Question Center
0

Hva er forskjellen mellom WordPress.com og WordPress.org? - Semalt gir svaret

1 answers:

Hvis du planlegger å utvikle et nettsted, må du velge WordPress-plattformen for å få det bygget. Ifølge et estimat, har WordPress over tretti prosent av internett og er en av de mest berømte plattformene. Det tilbyr mange temaer, funksjoner, alternativer og ting å velge mellom. Men før du velger WordPress, må du være kjent med forskjellen mellom wordpress.com og wordpress.org - erste wohnung checkliste schweiz. Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, har bemerket at selv om forskjellen er mindre, bør du ha en ide om hva du skal velge og hvordan du skal bygge et nettsted på en bedre måte.

Konsepter og mål

WordPress er navnet som trenger ingen introduksjon. Dette verktøyet har mange nettsteder på et stort antall servere på internett. I stedet for direkte opplasting av filer til serverne for å lage nettsteder, kan du bruke WordPress til å lage backend-filer og få dem publisert på en bedre måte. For dette må du opprette, administrere og redigere alle nettsidene og opprette kvalitetsinnhold, blogginnlegg og laste opp mange bilder. Wordpress er et slags innholdsstyringssystem for webutviklingsjargonger. Dette open source-systemet har gitt sine brukere mange alternativer og funksjoner å velge mellom. Verktøyet, kjent som WordPress.org, er hvor du raskt kan ta tak i kopier av programvaren og arbeidet du har gjort. Det er et selvstendig program, og du får ikke det dirigerte domenenavnet. Du kan lage så mange nettsteder på denne plattformen som mulig uten at du trenger et domenenavn og en egen server. Wordpress.com, derimot, har blitt grunnlagt av Matt Mullenweg og tilhører Automattic. Det er der du kan ha et eget domenenavn og kan bygge din egen nettside på en bedre måte. WordPress.com er en profesjonell tjeneste, drevet av mange funksjoner. Du kan publisere innholdet og markedsføre nettstedet ditt når du har betalt avgiften til et domene og webverten.

Priser

Ulike mennesker undersøker WordPress og ser etter måter å sette opp gratis nettsteder, og det er bare mulig når du har wordpress.org. Men hvis du bruker wordpress.com, må du betale et gebyr både for domenenavnet og hosting. Noen selskaper gir imidlertid sine brukere muligheten til gratis underdomener selv når de bruker wordpress.com.

WordPress.com kan operere på et system med betalt versjon og har mange funksjoner. Hvis du ønsker å bygge en profesjonell nettside, er kostnaden per år noe fra $ 19 til $ 25. Du kan oppgradere ditt wordpress.org-nettsted og få tilpassede design. Et stort antall pakker er tilgjengelige, og prisene varierer fra ett vertsfirma til et annet.

Design og temaer

Hvis du har brukt en gratis nettside på wordpress.org, er det sjanser for at du vil ha begrenset tilgang til design og temaer. Men hvis du bruker et wordpress.com-nettsted, kan du få mange design og temaer å velge mellom. Nettstedet ditt kan bygges mer profesjonelt og utrolig med wordpress.com, og du blir tilbudt mange designfunksjoner samt nettsidefonter.

Funksjoner og plugins

På samme måte som design og temaer kan du få mange funksjoner og plugins i wordpress.org, mens wordpress.com tilbyr langt flere funksjoner og pluginene er utenfor dine forventninger.

Når du har bestemt deg for å utvikle et nettsted, er ditt siste skritt å lete etter et pålitelig vertsfirma og betale for et wordpress.com-nettsted.

November 24, 2017