Back to Question Center
0

Hva er Black Hat SEO? - SEO Basics From Semalt

1 answers:

I verden av SEO (Search Engine Optimization), advare eksperter mot risikoen for Black Hat SEO praksis. Men hva er Black Hat SEO? Det refererer til SEO-rutene som er i strid med Googles regler for nettredaktører. Som en søkemotor har Google opprettet retningslinjer for nettredaktører for den tillatte SEO og hva som ikke kan aksepteres i SEO-sammenheng. Google bruker søkemotoren til å lage de regler de finner nyttige, og brudd på de skisserte retningslinjene forårsaker fjerning av et nettsted fra Google. Følgelig kan enhver SEO ekspert påvirke søkemotorresultater, noe som ikke er en dårlig praksis. Google har som mål å finne noe nettsted og nøyaktig bestemme innholdet eller hva det handler om - login locaweb webmail. Likevel er Googles virksomhet å avgjøre de mest relevante nettstedene for søk.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, forklarer at hvis en utvikler har et nettsted om tropiske blomster, oppfordrer Google optimalisering av slike nettsteder med tropiske blomstrelaterte søkeord.

Black Hat SEO Practices

Black Hat SEO praksis involverer tilbakekoblingsordninger eller taktikk for å lure søkemotorer som Google til å vurdere et nettsted for å være noe annet enn hva det egentlig er. Følgende er eksempler på Black Hat SEO:

  • Innkjøp tilbakekoblinger eller på annen måte tilbyr monetær betaling for tilbakekoblinger (inkludert å gi rabatter for lenker).
  • Link pyramider - bygge mange koblinger for å gi tilbakekoblinger til noen andre nettsteder.
  • Sette inn skjult tekst på en nettside, som inkluderer ekstremt små tekster innlemmet med søkeord, usynlige ord og tekst med lignende farge som bakgrunn.
  • Bygg døråpningssider. Disse refererer til koblinger som er beregnet på å tiltrekke søkemotorer før omdirigering av brukere til forskjellige nettsteder.
  • Bruk av proxy-servere eller produksjon av dusinvis av IP-adresser for å lage et nettsted ser ut som mange nettsider for å få tilbakekoblinger.
  • Dupliserer innhold fra andre nettsteder for å lage en illusjon om at et nettsted har mange oppdateringer og innhold.

Farene ved Black Hat SEO

Det er to risikoer for å engasjere seg i Black Hat SEO praksis. Fremfor alt jobber Google på sin søkealgoritme for å eliminere Black Hat SEO praksis. Eksperter hevder at Google allerede har oppnådd suksess i dette foretaket. Dermed risikerer Black Hat SEO-nettsteder å miste rangering.

Den andre og siste fare har liten mulighet for å skje, men er en mer alvorlig fare. Når Google etablerer et nettsted som utfører Black Hat SEO, kan de bestemme seg for radikalt å redusere rangeringen av nettstedet eller helt delistisere slike nettsider. Et avnotert nettsted vil aldri vises i Google-rangeringer i det hele tatt.

Fordelene ved White Hat SEO Practices

Et nettsted kan bygge opp autoritet og styrke ved å investere tid i White Hat SEO taktikk som er akseptabelt av alle søkemotorer. Et nettsted vil stige til rangering sakte, men vil opprettholde den oppnådde rankins.gs. Nettstedets SEO vil også bygge fra tidligere SEO-praksis i stedet for å starte på nytt hver gang. Til syvende og sist kan et nettsted nå et nivå toppen av organiske søkeresultater og fokusere på vedlikehold av SEO. I tillegg er det langt enklere å holde topplasseringen (oppnådd legitimt) enn å oppnå rangeringen i utgangspunktet.

November 24, 2017