Back to Question Center
0

Ekspert Fra Semalt Forklarer Hvorfor Startups trenger SEO

1 answers:
dokument
(1. 3)

En av de beste markedsføringskanaler for oppstart er internettmarkedsføring. Hvis du får SEO riktig, vil du ha tusenvis av målrettede besøkende som søker etter det du tilbyr (produkt eller tjeneste) hver dag uten å bruke en krone, hver gang de klikker på nettstedet ditt. Med andre ord, SEO er en gullgruve.

Men i motsetning til andre markedsføringsmetoder som å kjøre annonser der du betaler for å få resultater, er SEO ikke så lett. Mange startups vender seg til å bruke "hacks" som en måte å få umiddelbare resultater ved å øke sin online-tilstedeværelse - hublot big bang unico review. Dette er ikke den beste måten å gå om SEO. For SEO å jobbe, trenger du en god markedsføringsstrategi, SEO er bare en del av det fordi det ikke fungerer alene.

Julia Vashneva, den ledende ekspert på Semalt , utdyper SEO for oppstart, og gir tips for å drive virksomheten din.

Bygger merkevaren din

Søkemotoroptimalisering handler om å bygge et merke, og du vil lykkes hvis du gir søkemotorer det de leter etter, for eksempel:

  • Relevant innhold: Hvis du vil rangere for "epler", må nettstedet ditt ha innhold om epler.
  • Tilbakekoblinger: Dette øker populariteten din blant andre nettsteder.
  • Sosiale signaler: øker tilhenger, aksjer og trafikk, og dette indikerer at folk stoler på og liker deg.
  • Tid på stedet og klikkfrekvens: Hvis du har godt og relevant innhold, blir du belønnet.

Hvis du gir søkemotorer det de leter etter når du bruker alle de andre SEO-tipsene, vil du forbedre din langsiktige verdi.

SEO og innhold går sammen

Oppstart bør konsentrere seg om innholdsmarkedsføring som hovedstrategi for kjøring av SEO-kampanjen. Innholdsmarkedsføring er bra for oppstart fordi:

Det bygger din autoritet og omdømme

SEO støtter oppstart ved å hjelpe dem med å rangere for målrettede søkeord. De fleste identifiserer nå at byggemyndighetene og koblinger til et nettsted er en avgjørende del av en vellykket SEO-kampanje. Imidlertid vet de fleste ikke hvordan man bygger lenker og øker autoritet. Det finnes måter å bygge lenker til nettstedet ditt for å øke SEO, for eksempel pressedekning, anmeldelser og inkludering i runder.

Men å ha engasjerende og interessant innhold er en sikker måte å tiltrekke lenker til nettstedet ditt. Med tiden vil det forbedre autoriteten din og hjelpe deg å rangere høyere for alle dine primære søkeord.

Innholdet utvider ditt SEO fotavtrykk

Når det gjelder SEO og innhold, bør startups konsentrere seg om en rekke søkeord som er relevante for målgruppen. Dette gir deg mulighet til å skape målrettet innhold som når publikum dine på ulike stadier av kjøpesyklusen.

Nettstedet ditt bør ha innhold som bruker flere søkeord som er relevante for produktet eller tjenesten din for å utvide rekkevidden din. Dette er det som kalles "eviggrønne innhold" som det fokuserer på å bruke domene og side autorisasjon (søk og lenker) for å øke din online tilstedeværelse og drive mer trafikk til nettstedet ditt.

Når du har besøkende til nettstedet ditt, kan du kjøre dem mot å ta en beslutning, i dette tilfellet et kjøp.

Innhold og SEO jobber sammen for å bygge merkevaren din, skape verdi og øke din virksomhet. Som oppstart trenger du disse to for å utvikle en bærekraftig vekststrategi.

November 27, 2017