Back to Question Center
0

Bots Attack. Slik fjerner du dem fra nettstedet ditt - Semalt praksis

1 answers:

Hvis du lider av skadelig programvare eller mistenkelige virus, må det være en bot, og du bør bli kvitt den så snart som mulig. Bots er skadelig programvare som i stor grad kan smitte dine datasystemer, arbeidsstasjoner og mobile enheter. De brukes av hackerne til å formidle spam, distribuere tjenesteangrep og gjennomføre en rekke forbrytelser på internett - movie lounger. For øyeblikket er det sant å si at bots blir betalt mindre oppmerksomhet enn virus, rootkits og malware. Trendene endres imidlertid, og forskere rapporterer at bots er like farlige som virus og skadelig programvare. De kan ødelegge nettstedet ditt og få tilgang til systemene dine, ødelegge nettstedets rykte på internett. I denne forbindelse skal Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, vise deg hva du skal gjøre i tilfelle bots angrep nettstedet ditt.

Vokt dere for virusene og botsene

Det er viktig å passe på virus og bots. Noen av dem kan infisere Windows-plattformene som Roboter, Sabotere, Agobots, Wootbots og Mobots. Noen få roboter kan påvirke din trojanske programvare og bli installert automatisk i datasystemene dine. De skaper mange problemer, og gir muligheter for kriminelle å hacke dataene dine og stjele dine personlige opplysninger. Hvis du har et stort antall roboter i enheten, vil angriperne trolig overta kontrollen over systemet ditt, og det kan ikke være mulig for deg å stoppe dem i det hele tatt.

På samme måte som ulike former for virus og malware, er det ikke lett å oppdage bots, og det kan forårsake mange problemer for enheten. Hvis du vil fjerne dem fra datasystemet, kan du følge disse fire enkle trinnene:

 Bruke Windows Task Manager 

Du bør vurdere å bruke Windows-oppgavebehandling hvis du leter etter et bestemt sett med applikasjoner. Hvis du ikke har nok kilder til å finne disse programmene, blir du bedt om ikke å laste dem ned fra de ukjente kildene, da hackerne kan infisere ditt datasystem på den måten.

 Skanner systemet 

Den andre og en av de viktigste trinnene er skanning av datasystemet. Du må gjøre det for å sikre at enheten din er fri for virus, skadelig programvare og bots. Å kjøre masse antivirusverktøy er ikke avgjørende. I stedet bør du bare bruke én kraftig programvare og fjerne koder med de riktige verktøyene.

 Skanning for åpne porter 

Du må skanne etter sårbarheter og åpne porter for å være trygg på intermen. Noen av de kraftige skanneverktøyene er Nessus og QualysGuard, som hjelper deg med å skanne både åpne og lukkede porter. Du bør også skanne systemet for alle typer virus og løp regelmessig en kontinuerlig sikkerhetssøk.

 
Det siste trinnet 

Det siste og siste trinnet er å teste for botinfeksjonene. Dette kan gjøres ved å se kvaliteten på trafikken som treffer enheten. Du bør bare installere den aktuelle programvaren, og prøve å få tilgang til Google Analytics-dashbordet ditt for å sjekke om du har begynt å motta kvalitetstreff eller ikke.

Dette er noen nye og fantastiske metodologier som du kan holde fast på for å bli kvitt bots og virusinfeksjoner.

November 24, 2017