Back to Question Center
0

Bli kvitt henvisningspam med Semalt Expert

1 answers:

Alle typer henvisningsspam, roboter og edderkopper er interessert i å bruke serverplass og WordPress-nettsteder av personlige grunner. Det ser ut til at hackerne alltid er opptatt av å lure webmastere og søkemotoren s på en eller annen måte. Spam trenger mange nettsteder, men du kan ikke være interessert i å la dem ødelegge virksomheten din. Hvis du eier et WordPress-nettsted, må du kvitte deg med henvisningspost, edderkopper og bots så snart som mulig - φαρμακείο eshop.

Andrew Dyhan, Semalt ekspert, angir at henvisninger spam er en type spam som påvirker blogger og WordPress nettsteder i et stort antall. Det kommer også inn i Google Analytics-kontoen din og preys på søkemotoren din. Dermed er blokkering av henvisningsp spam obligatorisk hvis du vil utvide virksomheten din på internett.

Introduksjon til Referrer Spam

Referralspam målrettes mot både nettsteder og Google Analytics-kontoer. I flere måneder har det blitt et stort problem for webmastere. Gjennom falske nettadresser sender hackere nettsteder med lav kvalitet, og sjansene dine for å bli utestengt av søkemotorene er høye.

Block Referral Spam i WordPress Websites

Du bør blokkere henvisningspost ikke bare i Google Analytics-kontoen din, men også på dine WordPress-nettsteder. Følgende trinn er avgjørende i denne forbindelse:

Installasjon av referansespamplugger

Du kan starte prosessen ved å installere et par henvisningsplugg-plugins på WordPress-nettstedene dine. Et stort antall plugins er tilgjengelig på internett. I tilfelle, du har ikke funnet et slikt plugin på WordPress selv; Du kan laste den ned fra en pålitelig kilde og få den installert på nettstedet ditt. Sucuri, Spamreferralblock, WP blokk henvisning spam, og andre plugins kan bli prøvd i denne forbindelse. Alle overvåker henvisningsspam og fjerner den fra nettstedene dine innen få sekunder.

Konfigurer innstillingene

Når du har installert et plugin, er neste trinn å konfigurere innstillingene på ditt WordPress-nettsted. Du bør ikke glemme å aktivere plugin før du lukker vinduet. Målet er å sikre at alle henvisningsspam og -roboter blir fjernet og blokkert hver dag, så du bør holde øye med innstillingene og konfigurere det når det er nødvendig.

Sjekk dine nyeste oppdateringer og opprett egendefinerte blokker

Den tredje og en av de kraftigste taktikkene er å sjekke de nyeste oppdateringene på WordPress-siden din og opprette egendefinerte blokker om nødvendig. Dette forhindrer ankomst av referansespam, edderkopper og bots, og sikrer i stor grad sikkerheten til nettstedet ditt. Du bør alltid holde øye med de oppdaterte tipsene og triksene som tilbys av WordPress. Sjekk om noen nye plugins har blitt introdusert i løpet av de siste dagene. Du bør bare prøve disse pluginene når du er sikker på at mange har allerede prøvd dem.

Se listen over blokkerte nettsteder

Når trinnene ovenfor er fullført, er det siste trinnet å se listen over blokkerte domener og underdomener for å få en ide om hvilke nettsteder som mottok mange falske visninger. For å se den komplette listen, bør du gå til Google Analytics-kontoen din og sjekke detaljene der.

November 24, 2017