Back to Question Center
0

Black Hat SEO Tactics som må unngås i henhold til Semalt

1 answers:

En topp søkemotor rangering betyr ofte et sunt trafikknivå til nettstedet ditt. Derfor investerer mange selskaper betydelig i søkemotormarkedsføring. Som kampen om topprangering i resultatene i søkemotoren øker, har noen tatt til Black Hat SEO taktikk.

Google har fanget opp med mange utfordrende taktikker som markedsførere adopterer for å klatre på søkrangeringen - buy fedora australia. Den har oppdatert sine algoritmer for å identifisere disse triksene og straffe de skyldige ved å redusere søkemotorenes rangering eller utvise dem.

Å miste synligheten på Google betyr lavere trafikk, noe som fører til lavere konverteringer og nedgang i virksomheten din. Markedsførere og digital markedsføring byråer som ikke vet om Google-regler, begår ofte disse forbrytelsene som fører til dårligere søkemotorrangeringer.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, anbefaler deg å unngå følgende svarte hatt SEO taktikk:

  • Innholdspinning
  • Keyword stuffing
  • masker
  • Kommentar spam

Innholdsspinning

Noen programmer omskriver artikler som bruker synonymer og annen terminologi; dette snurrer. Disse programmene bruker en tesaurus til å tilordne synonymer og alternative ord for å få brikkene til å se annerledes ut.

Google har funnet en måte å identifisere spunnede artikler på. Til det uopplærte øyet kan artiklene virke unike, men de er ofte unaturlige for menneskelige lesere. Se opp for nettbaserte markedsførere som hevder at de kan øke søkemotoren din for lite og produsere mange artikler. Noen av dem bruker artikelspinnere.

Keyword stuffing

Google pleide å rangere sider basert på antall ganger søkeord dukket opp der. Snart var markedsførere fylling av søkeord over hele innholdet med lite hensyn til leserne. Så Google oppdaterte sine algoritmer for å vurdere andre faktorer som menneskelig lesbarhet og informasjonsverdien av innholdet.

I dag kan en søkeordtetthet på mellom 5 og 10% få Google til å straffe innholdet ditt med lavere søkerangeringer. Søkeord kan øke rangeringer, men Google prøver å forstå mer om hva siden eller innholdet handler om, slik at søkeordene skal passe inn i innholdet naturlig.

Kommentar Spam

I et bud for å få tilbakekoblinger, tyder noen markedsførere på å kommentere autoritetsblogger og nettsteder. Siden koblinger bidrar til søkrangeringen av nettstedet ditt, ser det ut som en god strategi. Lenker fra autoritetswebsteder og blogger har stor vekt på å forbedre søkerrangeringen.

En taktikk som søkemotormarkedsførere har mestret, er å sende kommentarer med lenker til andre nettsteder i kommentarene. Nettstedet du kommenterer kan merke linken og rapportere det som spam til Google. Dette er dårlig for rangeringer.

masker

Dette er når innholdet er forklart. Søkemotor edderkopper vil se at innholdet handler om et emne som astrologi. Når brukere søker etter astrologi, finner de bare innholdet i resultatene for astrologi for å innse at det er innhold om den nyeste Star Wars-filmen.

Skyggefulle markedsførere oppnår dette ved å gi søkemotorer edderkopper forskjellig innhold fra menneskelige lesere. Dette trekker alvorlige straffer fra søkemotorer hvis det er funnet ut.

Konklusjon

Black hat SEO taktikk trives fordi de tilbyr noe av en snarvei til høye søkemotorrangeringer, men de blir stadig mer risikable og helt ikke verdt å prøve. Bruk hvit hat SEO taktikk, som krever mer innsats og tid, men fruktene er søte, høye søkerangeringer minus trusselen om straff.

November 24, 2017