Back to Question Center
0

Black Hat Marketing og hvorfor det er viktig å unngå det - Øvelse fra Semalt

1 answers:

Black Hat SEO er en av de farligste markedsføringsteknikkene. Fylling av søkeord, kjøp av koblinger og tilhenger, artikkelspinning, og klikk på annonsene dine er aldri tillatt av søkemotorer . Dessverre er mange webmastere involvert i svart hatt SEO og vet ikke engang at nettstedene deres vil bli straffet eller utestengt av Google, Bing og Yahoo.

Michael Brown, Semalt ekspert, sier at hvis du kontinuerlig mottar uønskede e-postmeldinger og blir lurt av sosiale medier, er det på tide å endre markedsstrategiene. Hvis du nekter å fjerne opt-outs fra databasen eller hjemmesiden til nettstedet ditt, vil du sannsynligvis gå imot regler og forskrifter fra Federal Trade Commission - cual es el mejor hosting de colombia.

Ikke vær naiv

Hvis du er naiv, kan du ikke oppnå suksess på internett. Mens den svarte hatten SEO strategier og sosiale medier taktikk kan føre søkemotorer og Facebook for å blokkere profiler, er det sjanser for at du vil bli satt bak stolpene hvis du kontinuerlig trener svart hat SEO strategier. Hvorfor ikke velge hvitt lue seo som er langt bedre og en bedre måte å få utmerket søkemotor rangering. Lær vilkårene som omgir e-postmarkedsføring og praktiser dem med stor omhu.

Unngå Craigslist Harvesting

Det er viktig å unngå craigslist høsting i stor grad. Ulike SEO-utøvere vet at deres bedrifter ikke kan overleve online uten robuste og kraftige søkemotoroptimaliseringsteknikker. Craigslist virker som et ideelt mål, men det er Ikke som om du målretter mot det, ettersom du mister ditt rykte på internett. Hundrevis tusen sider er indeksert hver dag, og søkemotorene kan raskt vurdere hvem som målretter craigslist. Du bør ikke glemme at craigslisten har et dedikert team av advokater som er der for å løse alle de juridiske problemene, så du bør unngå å målrette dem.

Ikke kjøp e-postlister

Mange mennesker som er involvert i svart hatt SEO, kjøpe e-postlister fra forskjellige selgere og markedsplasser. Stol på meg, det er ikke en god praksis og kan ødelegge nettstedet ditt på internett. Det er derfor viktig å unngå å kjøpe e-postlister selv når kostnaden er billig. I stedet bør du tiltrekke folk til å registrere deg for nyhetsbrev og oppdateringer via lovlige måter. Enten du driver en stor bedrift eller en liten bedrift, bør du ikke kjøpe e-post og markedsføringslister fra ukjente kilder. I stedet bør du opprette lister og sende e-post til dine kunder og selskaper en etter en.

Ikke vær vanskelig

Du bør alltid huske at det ikke er noen snarvei til suksess. Så det er ikke nødvendig å være vanskelig på internett som søkemotorer kan enkelt fange deg. I stedet bør du velge hvite hattes SEO strategier for å drive trafikk til nettstedet ditt. Øk antallet abonnenter gjennom juridiske og legitime kilder. Kort sagt, du bør ikke tro at lure søkemotorer eller sosiale medier kan spare deg på nettet fordi det ikke er det.

Når det kommer til svart hatt SEO og e-postmarkedsføring, bør du vite grunnleggende om hvorfor det må unngås. Ikke kjøp e-postadresser fra noen, og aldri spinn artiklene dine for å sikre sikkerheten og sikkerheten til nettstedet ditt.

November 24, 2017