Back to Question Center
0

Affiliate YouTube Marketing Explained av Semalt Expert

1 answers:

YouTube er en effektiv avenue for affiliate markedsføring. Hver måned,Internett-brukere ser minst 6 milliarder timer med YouTube-videoer. YouTube er den nest største søkemotoren globalt. Siden harmer enn 1 milliard aktive brukere. Den når et bredere publikum enn noe kabelnettverk. Derfor er affiliate markedsføring via YouTubeet attraktivt forretningsprosjekt - small networking companies in usa.

Alexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, deler sin erfaring med affiliate YouTube Marketing.

Hva er YouTube Affiliate Marketing?

YouTube-affiliate markedsføring innebærer å utvikle videoinnhold ogillustrerer de tilknyttede koblingene i videobeskrivelsene. Målet med koblingene er å lede brukertrafikk til en tilknyttetlandingssted. Lenkene kan også lede brukerne til e-postoppmeldingsskjemaet med sikte på å fremme tilknyttede tjenester eller produkter.

Brukere som engasjerer seg i affiliate markedsføring

Alle YouTube-brukere kan delta i affiliate markedsføring. Brukere som utvikler segEffektiv YouTube-innhold har flere tilknyttede tilbud på videobeskrivelsene. YouTube er et populært nettverk blant innholdetutviklere og brukere. Det er to kategorier av affiliate markedsførere. Den første kategorien består av uformelle markedsførere. Disse seriøseinnholdsutviklere indikerer de tilknyttede koblingene noen ganger i sine YouTube-videoer. De bruker affiliate markedsføring for å generere enandel av sin inntekt. Utviklerne har andre inntektskilder; for eksempel annonsevisninger og sponset innhold. Den andre kategorieninvolverer profesjonelle markedsførere. De bruker YouTube-kanalen til å generere tilknyttede provisjoner utelukkende. Marques Brownlee (MKBHD)er ett YouTube-nettsted som har Amazon-tilknyttede lenker for å forbedre SEO-prosessen.

Inntektsnivåer fra YouTube Affiliate Marketing

Aktive YouTube-brukere kan tjene millioner av dollar fra trafikkengenerert av de tilknyttede linkene..Affiliate markedsførere som ikke er seriøse i å utvikle populært innhold, kan få null eller til og med minimalavkastning. Inntekten fra YouTube SEO-prosessen avhenger av visningene, tilbudene og traktene til brukerne. Noe innhold kan aldri gåviral. Utvikleren vil imidlertid fortsatt kunne tjene penger. "Oppsett av BlueHost" er et eksempel på en video som ikke kan være viralpå YouTube. Men innholdet kan tiltrekke bruker trafikk fra søkemotorene. Videoen vil generere tilstrekkelig inntekt hvis den er rangerttilfredsstillende i søkemotorene. Brukerne er tilstrekkelig målrettet på grunn av det sterke søkeordet. Også tilbyr tilbudet aSterkt referansegebyr.

Fordeler med YouTube Affiliate Marketing

SEO-prosessen er effektiv på YouTube fordi plattformen harmilliarder aktive brukere globalt. Videoinnhold opplever høy vekstrate på YouTube. Innen 2019, ca 80% av internettinnholdet vil være videoer. Videoutviklere på YouTube vil derfor få mange visninger og høye inntekter. Videosektoren har begrensetkonkurranse på grunn av det unike innholdet som tiltrekker seg et nisje publikum. YouTube har en stabil søkealgoritme. Derfor innholdetutviklere er sikre på å få trafikk fra seo prosessen. Innholdsutviklerne kan få et lojalt publikum på YouTube. Brukerne harmuligheten til å abonnere på YouTube-kanaler. De vil få nye videoer fra kanalene, selv om utviklerne ikke engasjerer seg i videokampanjer. SEO-prosessen er enkel fordi 55% av google-søk genererer YouTube-videoer.

Utfordringer av YouTube Affiliate Marketing

Brukere foretrekker kvalitetsinnhold. For SEO-prosessen for å være effektiv,utviklerne må produsere tiltalende videoer. Visse nisjespesifikke innhold er vanskelig å utvikle. For eksempel, ingeniørvideoerkrever høy kompetanse og ressurser til å produsere. YouTube har koblinger begrensninger for brukere som lager spaminnhold. Noen vanlige emnerkan ikke tiltrekke tilstrekkelig trafikk på YouTube. Dette er på grunn av de mange utviklerne som genererer innhold.

Konklusjon

Det anbefales at innholdsutviklere bruker YouTube-plattformenfor SEO og affiliate markedsføring formål. Det er minimal konkurranse for utviklere som konsekvent genererer videokvalitet av høy kvalitetInnholdet.

November 22, 2017