Back to Question Center
0

Eksakt Match Domain Extension Semalt

1 answers:

Jeg gleder meg til å starte en micro-niche-blogg. Jeg har et eksakt kampdomen tilgjengelig i ". co "forlengelse. Hvis for eksempel min søkeord er "blå kjegle" så hva ville være et passende domenenavn for meg når det gjelder høyere rangordnede SERPS?

     kjegle. blå    

eller

     bluecone - oculos oakley holbrook verde. co    
(1. 3)
February 8, 2018

Det er praktisk talt ingen eksakt samsvar med domenenavnet. Det var en tid da Google trodde det var en god ide om at eksakte domenenavn ble gitt en betydelig boost, men det var en spammers drøm som var oppfylt, og Google så feilen på deres veier, litt treg selvfølgelig.

Nettadressen er en viktig faktor, men ikke slik du tenker. Google lager ikke søkeordkamper. Det vektar semantisk verdi av HTML-elementer på siden, samt andre faktorer som URL-adressen. I dette vil enhver tilsynelatende kamp mot et domenenavn være et resultat av et svakt søkeordresultatsett og ikke for noen annen grunn. Men ved hjelp av semantikk, styrker det søkemotorenes evne til å forstå nettstedets emne. Full stopp. Husk at nettadressen er en nøkkelfaktor for å forstå nettstedets emne semantisk. For eksempel er det ikke forventet at billig-erstatning-mop-hoder. com ville selge Samsung T. V. s.

I den forbindelse er det bra hvis du selger blå kegler til minst å ha bluecone. com. Semantisk sett er dette fornuftig. Det er beskrivende. Tenk tilbake til engelskklassen din. Men kjegle. blå fungerer ikke så godt semantisk hvis i det hele tatt. Hvis du har kjegler til salgs og de er alle blå, hvordan ville du beskrive dem? De er blå kegler. Ikke kegler blå.

Tenk også på markedsføring. Bluecones. com er langt lettere å huske. Ja kjeglene. blå er en hack, men vil det virkelig være lettere å huske ?? Det er for deg å bestemme siden vi ikke har det virkelige domenenavnet å evaluere.