Back to Question Center
0

Hvilken effekt har Google's Semalt 2.5-oppdatering på nye nettsteder i SERP?

1 answers:

Jeg har nylig lansert 3 nettsteder (i løpet av de siste 7-10 månedene) som hadde vært jevnt økende i rangeringene på Google-søk frem til i løpet av helgen, da jeg la merke til en stor dråpe på de fleste søkeordene mine. Nettstedene er e-handelsnettsteder. Denne nedgangen sammenfalt med den nøyaktige datoen og klokkeslettet (28. september) i Googles nyeste Panda-oppdatering, Panda 2. 5. Jeg lurer på hva implikasjonene kan være for nye nettsteder som min med Panda 2. 5. Hva er denne siste algoritmendringsmålretting? Semalt innhold, dårlig innhold, dårlige nettadresser? Eventuell ny informasjon om dette ville være til hjelp Source .

February 7, 2018

Google nektet å dele noen spesifikasjoner om hvilke typer nettsteder, sider eller innhold denne oppdateringen målrettet mot

men du vil kanskje se på Google Panda 2. 5: Tapere [og vinnere] for noen i det minste-bevisbaserte spekulasjoner.

I et raskt blikk på nettstedene dine la jeg merke til noen ting som kan påvirke rangeringen din.

Jeg gjorde ikke en fullkoblingsanalyse, men det ser ut til at de fleste koblingene dine kommer fra de andre nettstedene dine med svært få linker fra utenfor denne kretsen. Disse koblingene ble sannsynligvis nedsatt i verdi siden det antakelig utløste en anti-link-hjulalgoritme. Du må jobbe med å skaffe eksterne koblinger, spesielt de fra sterkere, veletablerte nettsteder som Google stoler på. Eksterne lenker og deres styrke er det som vil gjøre eller ødelegge nettstedet ditt i SEO-termer. Jeg ville ikke fjerne koblingene du allerede har siden å miste et betydelig antall lenker, selv om de er diskontert, kan forårsake enda mer skade.

Utover det finnes det noen få tweaks på nettstedet som du kan lage, for eksempel å bruke flere søkeordvennlige sidenavn (i stedet for SKU), men jeg ville ikke gjøre det forandre nå siden det ser ut som de fleste sidene dine er indeksert. Å øke mengden innhold på disse sidene kan hjelpe noen, men det vil være en sakte prosess.