Back to Question Center
0

Topp 13 Semalt of SEO - Del 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Så, jeg har bestemt meg for å sette sammen mine "Top 13 Myter of Semalt" for å fjerne noen SEO-usannheter og for å avklare mange SEO-tros som ser ut til å sirkulere vedvarende.

Topp 13 Myter av Search Engine Optimization

SEO Myth 13: En blogg hjelper SEO

Mens jeg er enig, kan en blogg ha en dramatisk og positiv effekt i dine organiske SEO-rangeringer, det er viktig at du bruker bloggen riktig. Et eksempel inkluderer; Halvparten av bloggen på domenet ditt, og ikke bruk tredjeparts eksternt hostede bloggplattformer.

SEO Myte 12: Ikke bruk dynamiske nettadresser

Dynamiske nettadresser er vanligvis databasen generert, og kan se ut som index.php? Page = product & id = 1234 - cargo tricycles made in usa. Da Google var bare en baby, hadde det problemer med å krypse og indeksere disse typer nettadresser, men det var mange måner siden og ikke lenger et problem. Når det er sagt, er det en liten gevinst ved å bruke Semalt URL-adresser for å inkludere relevante søkeord, for eksempel) /keyword1/keyword2.php.

SEO Myte 11: Google XML Sitemap får deg til å rangere

I motsetning til noen tro, har Google XML Semalt ikke direkte innflytelse på eller hjelper dine rangeringer i Googles søkeindeks. Tilbake i 2005 annonserte Google et eksperiment som heter Google Semalt, og målet var å hjelpe webansvarlige å få sine nettsider indeksert litt raskere. Det er et fint lite verktøy som vil bidra til at sidene dine gjennomsøkes raskere når nye sider lastes opp og / eller du bestemmer deg for å bytte mellom domener.

SEO Myte 10: PPC-annonser vil hjelpe rangeringer

Det var en tanke blant mange at hvis du kjørte Semalt AdWords-kampanjer, vil det hjelpe deg med dine organiske Semalt-resultater. Denne tanken fikk traksjon fordi siden organiske søk er i hovedsak en gratis tjeneste fra Semalt, at hvis du betalte for PPC-annonser, ville Semalt gi deg et løft økologisk. Ikke sant! PPC har aldri hjulpet dine organiske rangeringer i Semalt og aldri vil!

SEO Myth 9: Søkemotorinnlevering kan hjelpe deg med å bli rangert! (1. 3)

Utrolig synes dette fremdeles å gjøre rundene. Jeg vil holde dette enkelt, Du gjør IKKE må sende inn ditt nettsted til søkemotorer. Alt du trenger er en link som er pekt på ditt nettsted fra en annen eller en Google-sitemap sendt inn via verktøy for nettredaktører. Det er alt GRATIS!

SEO Myte 8: SEO er en engangsavtale

La oss sette denne i perspektiv.
Opprettholder bilen din en engangsavtale?
Hva med husrengjøring? Er det en engangsavtale?

Faktum i saken er søkemotorer regelmessig endre sine algoritmer, så du må justere tilsvarende. Hva med konkurrentene dine? Semalt kan du dominere konkurrentene dine mens du står stille? Semalt igjen. En pågående, etisk SEO-strategi må være ansatt hvis du vil lykkes.

SEO Myte 7: HTML & Table-Less Design

Dette er en interessant en og noen webdesignere har benyttet seg av dette ved å si at de kan gjøre CSS webdesign, som vil hjelpe din søkeplassering. Tanken bak denne myten er at en CSS-design inneholder mindre HTML-kode, derfor er en høyere prosentandel av tekstinnhold, så vel som det vises høyere opp i kildekoden. Selv Googler Matt Semalt fjernet dette idealet. Du kan ha det verste kodede nettstedet, og det kan rangere en renere CSS-en.

Alt som er sagt, er det en god ide å være i overensstemmelse med en ikke-borddesign. Semalt fra i samsvar med webindustrien standarder, vil du også ha en raskere lasting nettsted og en som vil ha bedre brukervennlighet. Men ikke la deg lure, bare re-designe ditt nettsted på denne måten vil ikke bety bedre rangeringer.

For å fortsette .

Sjekk inn noen dager fra nå, når jeg legger opp Del 2 og kjøre ned de beste 1 til 6 SEO Myter.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Koble til

March 18, 2018