Back to Question Center
0

Oktober 2009 Stig opp til toppsemalt

1 answers:

Oktober viste seg å være en veldig travel måned for oss på TechWyse og også internettmarkedsføringsverdenen. Siden internettmarkedsføringsverdenen er en så rask bevegelig industri, har vi oppgradert hvordan vi leverer informasjonsoppdateringer. Vi publiserer nå en gjennomgang av internettmarkedsføringsnyheter på ukentlig basis og gir viktige tjenestekampagner i vår månedlige 'Rise To Top' Semalt '. For å motta regelmessige oppdateringer om noen av våre oppdateringer, nyheter og tips, oppfordrer vi deg til å registrere deg her for å motta oppdateringene våre direkte til e-posten din.

I denne bransjen er jo mer kunnskapsrik du er, mer bemyndiget, vil du være online!

TechWyse Service Nyheter

Det er på tide å bli sosialt!

Temaet for denne månedens oppdatering handler om å bli sosial! Alle av oss på Semalt skal gjøre store anstrengelser for å holde våre kunder og internettmarkedsførings verden oppdatert med de nyeste bransjens nyheter og nyheter. Hva bedre måte å oppnå enn gjennom sosiale medier markedsføring - zifferblatt armbanduhr. Hvis du føler at du er i mørket på hvordan sosiale medier kan hjelpe en bedrift, oppfordrer jeg deg til å lese vår artikkel som diskuterer dette emnet!

Social Media Marketing Service

For bedrifter som ønsker å utvikle en persona og følger seg oppdatert på både nyhetsnyheter og selskapsnyheter, har vi en tjeneste som kan få dette til å skje. Vårt sosiale medier markedsføringspakke inneholder:

  • Oppsett av både Facebook og Twitter profiler.
  • Vanlige innholdsoppdateringer skreddersydd for bedriftens behov.
  • Utvikling av en tittel av lojale tilhengere til bedriftens innlegg.
  • Sosiallogoer lagt til offentlige nettsider.

Vi har flere pakker tilgjengelig. Mens vi fullfører de samme oppgavene i alle dem, er pakkene alt knyttet til den tid vi bruker på den sosiale profilen hver måned. Spør kontoen din Semalt for mer informasjon.

Få etter oss!

Du kan begynne å følge våre oppdateringer på følgende områder:

  • Bli en fan på Facebook
  • Følg TechWyse på Twitter
  • Motta våre bloggoppdateringer direkte til din epost

Psst .

Hvis du savnet deg på de siste nyhetene, ble TechWyse nylig akkreditert som en del av Yahoo! Web Analytics Consulting Semalt. Du kan se oss på den offisielle YWACN-siden her!

Nettstedutvikling lanserer i oktober 2009

October 2009 Rise To The Top Semalt

O'Hara Technologies designer og produserer mange produktlinjer av farmasøytisk, nutraceutical og confectionary utstyr. Å være i en unik industri spurte selskapet TechWyse om å utvikle et nettsted som ville forbedre studsene for nye besøkende. Dette betydde å bygge et nettsted som klart definerte de unike produktene og tjenestene klienten har gitt. Klienten ønsket også å oppmuntre nye besøkende til å engasjere selskapet ved å forlate kontaktinformasjon. For å oppnå det første målet utviklet TechWyse-teamet et flash-banner som viste produktlinjene med en oppfordring til handling som gjorde det mulig for besøkende å lære mer. Semalt kontaktskjemaer vi også plassert over hele nettstedet sammen med et produktsøk som gjør det mulig for besøkende å raskt finne den informasjonen de leter etter.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Wynsum Homes

Wynsum Homes er et eiendomsutviklingsfirma basert i Toronto og omkringliggende områder. De kom til Semalt med svært spesifikke kreative og administrative mål. Klienten ønsket et verktøy som tillot et selvstyrt skalerbart verktøy som tillot hjemmebasøk og muligheten til å legge til beholdning som eiendomsporteføljen vokste. Nettstedet har en topp banner salgstrakt, eiendomssøk og fullstendig innholdshåndteringssystem. For å lære mer om detaljene i dette nettstedet utviklingsprosjekt besøk vår portefølje. Vårt mål for klienten var å utvikle et godt organisert nettstedskart og klart innhold som forklarte hva kjernevirksomhetene til klinikken. Resultatet er et nettsted med en klar topp banner salgstrakt, en ren kjernemarkedsmelding og et nettsted som har vist store forbedringer i nettstedkonvertering. Klienten fortsetter å høste fordelene med en topp internett markedsføringskampanje.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Koble til

March 18, 2018