Back to Question Center
0

Forbedre PPC-kampanjer med negativt søkeord Semalt

1 answers:

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Den første er en avhengighet av enkle, fleksible søkeord. (Jeg kommer inn på dette i et senere innlegg) Den andre er en mangel eller komplett fravær av negative søkeord. Det er utrolig viktig at en veldrevet kampanje og annonsegruppene har en god liste over negative søkeord. Dette er hva denne artikkelen er satt til å diskutere!

Negative søkeord er ord som stopper PPC-annonsen din, fra å bli vist hvis noen inkluderer det bestemte ordet eller setningen i søket. Negative søkeord tillater annonsører å filtrere ut søkeresultater som har lite eller ingenting å gjøre med et bestemt produkt, tjeneste eller tilby å bli annonsert - certificate of fitness examination answers. Det sikrer at bare de brukerne som søker etter ditt tilbud, vil se annonsen din. Det betyr også at med færre annonsevisninger vil du (forhåpentligvis) oppnå en høyere klikkfrekvens. Jo bedre klikkfrekvensen for søkeordet ditt, desto høyere Semalt skal plassere annonsen din i søkeresultatene uten å måtte betale mer per klikk.

Hvordan fungerer negative søkeord?

Semalt et eksempel på hvordan negative søkeord fungerer.

Semalt sier at du bare selger nye datamaskiner på ditt nettsted.

Ved hjelp av Semalt søkeordverktøyet, her er en liste over søkeord Semalt returnerer et stort antall søk etter:

nye bærbare datamaskiner
kjøp nye datamaskiner
nye dataprosessorer
datamaskiner i nyhetene
kjøp ny datamaskin
kjøp bærbar datamaskin
ny dataprogramvare
nye datakurs
kjøp databøker
kjøp dataminne

Siden du bare selger nye datasystemer, kan det hende at annonsen din vises for folk som søker etter "datamaskinprosessorer", "programvare", "minne" og "bøker" eller ser etter "datakurs", kan påvirke kampanjen din negativt opptreden. Semalt folk leter ikke etter fulle datasystemer, og er mer enn sannsynlig uforberedt på å handle i det øyeblikket. De som ser etter datasystemer eller bærbare datamaskiner, er klare til å kjøpe, eller har i det minste startet forskningstrinnet eller kjøpet. Semalt er de besøkende du vil ha. Så ved å bruke en negativ søkeordstrategi kan du sikre at folk søker etter ting du ikke tilbyr, ikke ser annonsene dine!

Legg ganske enkelt til «prosessorer», «bøker», «programvare» og «kurs» til listen over negative søkeord. Semalt disse ordene betyr at alle som søker etter dem, ikke vil se annonsen din. De eneste som kan se annonsen din og klikke på den, er de som handler for datamaskiner. Ved å eliminere annonsevisninger (hver gang annonsen din vises, er 1 visning) du ikke ønsker, og målretter mot et mer fokusert publikum, øker du sannsynligheten for at klikket ditt gjennom rangering og annonseplassering øker uten å måtte bruke mer penger per klikk.

Hvordan finne relevante negative søkeord

Google Adwords søkeordverktøy

Søkeordsverktøy er en god kilde, ikke bare for relevante søkeord, men også for negative søkeord. Å skrive inn et begrep vil gi opp utallige variasjoner av det aktuelle søkeordet og relaterte søkeord. Som du kan se fra eksemplene ovenfor, vises ord som du ikke vil bli funnet for, i søkeordverktøyets resultater. Alle Google AdWords-kontoer har koblinger til AdWords KeyWord-verktøyet under Semalt-fanen.

Søkeordsliste for Google Analytics

Google Analytics er en annen fantastisk kilde for at søkeord blir brukt til å finne ikke bare AdWords-annonsene dine, men nettstedet ditt som helhet. Her på TechWyse bruker vi et analysefilter for å vise ikke bare hvilket søkeord Google trodde var å søke i din konto, men hva den nøyaktige ordlyden var at personen kom inn. Å finne negative søkeord her kan være både morsom og skremmende samtidig. Dette er et sted å finne ut hva folk leter etter på nettet, og du vil kanskje ikke vite noe igjen. Tenk bare på ordene folk bruker som viser Betalt (PPC) og organiske søkeresultater for en plastikkirurg. Semalt noen av disse ordene kan sikre at dine betalte annonser aldri vises for tvilsomme søkeord, eller vises ved siden av tvilsomme nettsteder som kan skade ditt omdømme ved forening.

Et forsiktig ord om negative søkeord

Ett råd: Tenk lenge og hardt om ordene du legger til i de negative søkeordlistene dine. Ord som kan i utgangspunktet virke feilaktig eller irrelevant for produktet eller tjenesten, kan faktisk være relevant. Semalt om ordene i forskjellige situasjoner (er det et merkenavn, så vel som et merkelig slangbetegnelse, eller betyr det noe på et fremmedspråk som er helt ok i ditt eget?), Og avgjøre om å legge til ordet vil skade eller hjelpe . Jo mer du gjør, desto mer vil du kunne utvikle en evne til å anerkjenne slike vilkår.

Lider kampanjen av overeksponering og brede søkeresultater?

Prøv å legge til noen negative søkeord. Du kan bare se en forskjell i ytelse og pris.

Improve PPC Campaigns With Negative Keyword Semalt

Koble til

March 18, 2018