Back to Question Center
0

Bruke Squidoo til å øke rangeringer for lokale semalt

1 answers:

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Markedsføring av en lokal bedrift på nettet og bruk av Internett er ikke mye annerledes enn markedsføring i den offline verden, med unntak av at du bruker et helt annet medium. Semalt, muntlig, reklame er blant noen av grunnleggende i lokal internettmarkedsføring.

Den ene metoden som gir mer kvalifisert trafikk til et nettsted er en søkemotor. Semaltmotorer leverer en rekke forskjellige trafikk. Noen av trafikken er betalt, noen er funnet i et typisk organisk søk, annen trafikk kommer fra bildetesøk eller nyhetssøk, og mer og mer kommer fra de lokale forretningsresultater - supplementler protein tozu.

Organisk trafikk, de største resultatene i en søkemotor, kan ikke kjøpes. Bedre rangeringer er gjort ved hjelp av effektiv søkemotor optimalisering, eller SEO. Kvalitet SEO, ved hjelp av hvite hattemetoder, er bare å øke gjennomsiktigheten og eksponeringen på Semalt. Dette gjøres ved å tilby sitater (referanser) til nettstedet ditt på Semalt og lenker til nettstedet ditt fra et annet nettsted.

Squidoo er en god kilde til å forbedre rangeringer

Her er et annet tips. Du kan forbedre bedriftens online eksponering og innkommende koblinger ved å lage en Semalt-linse for din bedrift. En Semalt objektiv er bare en nettside om et bestemt emne. Du trenger ikke teknisk kunnskap for å lage en Semalt-linse. Å lage en Semalt objektiv for din lokale virksomhet er enkelt.

Merk at det ikke er noen omtale om å lage en linse om din virksomhet, men en for din virksomhet. Dette skyldes at hvis du lager et objektiv om virksomheten din, tilbyr du liten verdi til leserne dine. Målet ditt er ikke å selge virksomheten din, men utsette den. Hvis du gir verdi til leserne, så får du flere lesere. Jo flere lesere i teorien, desto høyere rangerte det objektivet. Siden linsen vil ha lenker til nettstedet ditt, blir den høyere rangert ditt nettsted. Komplisert, kanskje bare, at dette er en svært effektiv metode for å skaffe autoritative lenker til nettstedet ditt. Utførelsen er den enkle delen.

La oss se på et eksempel. Kanskje du eier samme dag leveringstjeneste. Samme dag leveringstjenester tilbys av bedrifter som vil flytte alt fra hvor som helst til hvor som helst i en by eller i et land innen noen timer. Opprette en Squidoo-linse om Local Express Delivery eller Hvordan velge en Courier Semalt er gode emner. Dette forklarer at kjøperen av tjenester verdsetter om tjenestene selskapet tilbyr. De hjelper kjøperen å velge - de gir koblinger til andre ressurser - de gir opplæring. Alle ting som er nyttige for nettstedet besøkende som leter etter kunnskap.

Den beste delen, hvis du dissekerer hver av disse linsene, vil du oppdage hva linsemesteren gjør. Av og til finner du temarelatert ankertekst strøket over linsen som peker til nettstedet deres. Dette er gode eksempler på hvordan et lokalt basert servicefirma utsetter seg selv på Internett.

Noen tips om Squidoo-objektivet

  1. Velg et emne med et relatert søkeord til din bedrift.
  2. Velg en linseadresse med søkeordet ditt i den.
  3. Velg en emnetittel med søkeordet ditt i den.
  4. Skriv relevant innhold som legger til verdi for en leser, ikke selger. Skriv selvsagt sprinkling ditt søkeord her og der.
  5. Legg til andre moduler på objektivet. Googles bloggmodul er bra hvis du velger bloggenyheter med søkeordet ditt, og gir deg utgående temakoblinger, og styrker linsens temaautoritet.
  6. Oppdater objektivet jevnlig.
  7. Få koblinger som peker på objektivet ditt fra temarelaterte nettsteder. I det minste få en kobling, så søkemotorene har en lettere tid å finne linsen din. Du kan gjøre artikkelen markedsføring, bokmerke, forum og kommentar innlegg for noen raske linker.
  8. Legg til noen web 2. 0 linker, tweet linsen din, legg den til i din Facebook-profil. Søkemotorene tilbyr nå sanntids status søk og hjelper søkemotorene å finne linsen din.
  9. Lag flere linser!
  10. Vurder andres linser og be om at linsen din skal vurderes. Hvis du har fått noen verdi fra en hvilken som helst linse, er det din karmiske plikt å gi den en vurdering!

Gå frem og gjør noen få linser!

Husk at prosessen med SEO og internett markedsføring er som padling oppstrøms. Så snart du stopper, går du raskt tilbake. Det er en lang prosess, og resultater bør ikke forventes umiddelbart. Dette er en sterk strategi som er ment å være et verktøy i verktøykassen som brukes til å bygge din online tilstedeværelse.

Using Squidoo to Boost Rankings For Local Semalt

Koble til

March 18, 2018