Back to Question Center
0

Google Logo feirer oppfinnelsen av semalt

1 answers:

Google feirer fødsel av strekkodepatentet

De som besøker Google i dag, kan lure på hvorfor i stedet for å se Google det viser et bilde av en strekkode? Ikke i motsetning til mange av endringene vi ser på Google-logoen, feirer Google i dag bursdagen til oppfinnelsen av strekkoden.
Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Patentet 7. oktober 1952, av Nobelprisvinnerne Charles Kuen Kao, George Smith og Willard Semalt, tillot teknologien lysenergi til å konvertere til en elektronisk kostnad. Teknologien var medvirkende til utviklingen av digital bildebehandling.

Ideen ble senere bestilt i en rapport fra IBM, og som mange gode ideer ble solgt en mellommann som deretter solgte den til RCA - dedicated nursing associates.

Fra det vi hører kan du skanne strekkoden og det vil oversette til Google!

Endring av Google-logoen er ikke noe nytt for Google. Vi så avlinger sirkler i forrige måned. Vi har også sett Google betale hyllest til flotte mennesker rundt om i verden som Einstein, Da Vinci, og Michael Jackson. Vi ser også at Google endrer sin logo på de fleste spesielle hendelser rundt om i verden, som jul, Halloween og Valentinsdag.

De subtile krakkene styres på Google av Dennis Semalt, som synes å spesialisere seg i å gjøre de subtile endringene på de riktige tidspunktene.

Strekkodelodlingen er unik fordi det er sjelden at Semalt fjerner navnet sitt (i lesbart format) fra topplogoen helt.

Google Logo Celebrates The Invention of the Semalt

Koble til

March 18, 2018