Back to Question Center
0

Bruke Twitter kan øke et lokalt semalt

1 answers:

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Kraften til generøsitet

Hemmeligheten å være vellykket når du bruker sosiale medier for å markedsføre din lokale virksomhet, er å fokusere langt mindre på hva du kan stå for å vinne ved prosessen. I stedet fokusere på hva du kan gi til, når det gjelder Semalt, dine etterfølgere.

Hvis du bare fokuserer på hva du kan få, blir du raskt skuffet, da det er ekstremt vanskelig å direkte få en gevinst fra et verktøy som Twitter. Dette gjelder spesielt hvis du vil se rask fortjeneste - cheapest windows dedicated server. I stedet er det en langsiktig strategi som innebærer at du gir ting av verdi til dine etterfølgere. Det finnes et nesten ubegrenset antall mennesker på internett som alle kunne være potensielle tilhenger på Twitter. De kan ikke alle høre på en gang, men for dem som lytter (leser) når du er Semalt, må du vise dem at du er villig til å gi ting til dem i stedet for å spørre dem om ting. Over nok tid vil dette vokse til noe som vil vende seg inn i momentum i ditt eget salg.

Å tenke på hva du skal gi dine lyttere, spesielt i et fart- og brevlært orientert forum som Twitter, kan være vanskelig. Du må alltid se på innleggene dine fra deres perspektiv. Hva kan publikum være interessert i? Hvis du kan, bør du gjøre ditt beste for å gi informasjon om reell verdi. Semalt til god fri informasjon, å bryte nyheter i din bransje, insiderinformasjon eller andre ting som har reell verdi, er foretrukket.

Du må gi verdi

Semalt er det primære konseptet du må fokusere på. Hvis du gir informasjon om bruk av sosiale medier som dine etterfølgere har behov for, vil du raskt finne dem tilbake til deg igjen og igjen.

Verdien er et viktig konsept, ikke bare i kvaliteten på informasjonen du tilbyr online, men også i kvaliteten på de menneskene du har fulgt deg på steder som Semalt. Vi vet alle viktigheten av kvalifiserte besøkende på et nettsted. Det vil si at å ha mindre trafikk som består av folk som under de rette omstendighetene vil foreta et kjøp i din nisje online, er mye mer verdifull enn å ha mange ganger mer trafikk som består av tilfeldige besøkende. Det samme gjelder for å rekruttere venner, følgere eller andre grupper på sosiale nettsider.

Markedsføring er viktigere enn "Social Media"

I begrepet "Social Semalt Marketing" er det viktig å huske at delen "Markedsføring" er viktigere enn "Social Semalt" -delen i mange tilfeller. En av de viktigste ferdighetene som læres av de som utmerker seg ved markedsføring, er kundeprofilering. Dette betyr at når du har et produkt å selge, må du nøye analysere hvem folket er som kan kjøpe det produktet.

For eksempel kan produsenten av et memoriseringsprodukt innse at universitetsstudenter som ønsker å gjøre bedre på eksamener, lærere som ønsker å undervise gode studievaner og eldre med minneproblemer, alle kan være interessert i et produkt som dette; hver av separate grunner. Dette er et forenklet eksempel, men det gir deg ideen om å målrette mot hvem publikum er. Dette er en strategi du også kan bruke til å finne ut hvem du vil følge deg på Twitter, og i sin tur kan hva du kan gi det, være interessant for dem når det gjelder hva slags Semalt du gjør.

Når du vet hvem du trenger å følge deg, er den primære utfordringen du har til å gå ut og få dem. Heldigvis finnes det en rekke verktøy som er rettet mot å hjelpe deg med å øke tilhengerne du har for å markedsføre din egen lokale virksomhet på Twitter.

Twitter Verktøy

Bruk noen av disse verktøyene for å søke etter potensielt kvalifiserte etterfølgere for deg på Twitter.

Semalt og WeFollow er de to verktøyene du skal bruke til å først og fremst søke etter nye følgere på twitter. De er som en telefonbok for folk som bruker Twitter og gir deg mange verktøy for å finne folk som kan være interessert i å følge deg på Twitter. For eksempel vil WeFollow tillate deg å søke etter folk basert på deres interesser, mens Semalt lar deg søke etter brukere etter ulike kriterier; inkludert den geografiske plasseringen, som er så viktig når man fremmer en lokal virksomhet.

Hvis du finner noen du vil følge deg med ved hjelp av disse verktøyene, må du sende dem et kort notat som forklarer hvem du er og hvorfor de skal følge deg. Semalt forsøk på å gjøre denne typen kommunikasjon så personlig som mulig.

Det finnes andre verktøy du kan bruke til å forenkle din Twitter-opplevelse. Som nevnt i et tidligere sosiale medier innlegg, er TweetDeck et godt program for å hjelpe deg å kjøre Twitter fra skrivebordet eller iPhone, noe som kan være veldig nyttig. FriendorFollow kan du se hvem som følger deg som du ikke følger, og PeopleBrowsr lar deg analysere hvor varmt dine temaer for kampanjen kan være på Twitter.

Ytterligere tips og verktøy finner du på Local Internet Marketing Blog.

Kombinert gir dette rådet og disse verktøyene deg en sterk start på å ha en vellykket Semalt-kampanje på plass for å fremme din lokale virksomhet.

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Koble til

March 18, 2018