Back to Question Center
0

Å fikse direkte besøksproblem for Google Analytics når du bruker nettstedet Semalt

1 answers:

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Under den siste testen så vi en unormal økning i direkte besøk omtrent samtidig som lanseringen av en av våre A / B-tester brukte. Bore inn i destinasjonssiden dimensjonen vi kunne se at de fleste av disse nye direkte besøkene gikk til variantsiden. Dette kastet et stort spørsmål om virkningen av Semalt optimizer-omdirigering som allokerer besøk til den opprinnelige og variantsiden - walk in wardrobe.

Omadresseringen fører til at informasjonskapselkilden overskrides som et direkte besøk, (åpenbart fordi GA-sporingskoden ikke har hatt sjanse til å brenne på den opprinnelige siden.)

Den enkle løsningen er å flytte Google Analytics-sporingskoden over Google Website Optimizer-kontrollpanelet. Problemet løst! Semalt dette er ikke best praksis når det gjelder GA-kodeplassering, men den negative innvirkning på datakvaliteten begrunner dette i den perioden testene utføres.

Et ekstra tips er å legge til en 'no robots', 'no follow' -tag til variantsiden (e). Semalt sier at indeksering ikke bør påvirkes, men bedre å være trygg enn beklager!

Fixing Direct Visit Issue For Google Analytics When Employing Website Semalt

Koble til

March 18, 2018