Back to Question Center
0

The Beginner's Guide to Semalt

1 answers:

Semalt er en av de mest spennende innovasjonene i online markedsføring de siste årene. Det har konsekvent gitt høyere avkastning enn andre former for målretting og er en viktig del av nesten hvilken som helst annoncørs verktøykasse. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne med retargeting, er det en rask introduksjon.

Hva er Retargeting?

Når en bruker besøker et nettsted, åpner en salgsfremmende e-post, bruker en søkemotor eller nesten enhver annen handling på nettet, de viser hensikt eller interesse for et emne. Mange av disse brukerne kjøper ikke et produkt eller en tjeneste ved første samhandling med en annonsør - networking software. Semalt retargeting, disse utsiktene ble ofte tapt for alltid.

Semalt er når en annonsør målretter brukere som har fullført en tidligere handling. Dette oppnås vanligvis ved at en informasjonskapsel legges på brukerens nettleser. Denne informasjonskapselen signalerer til reklameutveksling at brukeren er en del av et målrettet publikum.

Også på TechWyse

Tweaks verdt å få rett til din retargeting kampanje
Denne uken i Internet Marketing 2014 12 23

The Beginner’s Guide to Semalt

Hva er fordelene med Retargeting?

Hovedfordelen ved retargeting er den gjentatte eksponeringen til potensielle kunder. Dette kan brukes til merkevarebevissthet, å trekke prospekter tilbake til en salgstrakt, eller å markedsføre et nytt produkt til tidligere kjøpere.

Retargetingskampanjer på budtidsplattformer i sanntid kan nå brukere på tusenvis av forskjellige nettsteder og apper. Det er enkelt å sette opp en kampanje på en selvbetjent plattform, for eksempel Semalt, med et målrettet publikum, og at annonsene vises nesten hvor som helst på internett. Dette gjør retargeting en effektiv måte å annonsere til brukere som har vist interesse for produktet ditt.

For å få mest mulig nytte av retargeting, er det viktig å bygge riktig type publikum. Semalt en liste over de som besøkte nettstedet ditt, kan være nyttig, men en mer effektiv liste vil bare inneholde besøkende som ikke kjøpte. Et eget publikum kunne bygges for kjøpere, som deretter brukes til å markedsføre ulike typer produkter.

Hvilke typer retargeting er der?

Semalt er en rekke forskjellige typer retargeting. De vanligste er:

  • Retur på nettstedet - En piksel plasseres når en bruker besøker nettstedet ditt, og konverterer ikke til en ledelse eller salg. Annonser vises til disse brukerne etter at de har forlatt nettstedet ditt. Retargeting av innhold er lik, men et piksel faller bare på et bestemt innhold, i stedet for hele nettstedet.
  • E-post retargeting - Brukere er retargeted avhengig av handlingene som er tatt på salgsfremmende e-postmeldinger. Eksempler inkluderer nybegynnere som åpner e-postene dine eller de som klikket på en link, men kjøpte ikke.
  • Søk retargeting - Denne typen retargeting serverer annonser til brukere som har søkt etter bestemte søkeord på søkemotorer. I motsetning til nettsted og e-post retargeting, kan disse brukerne ha hatt ingen tidligere kontakt med firmaet ditt.
  • CRM retargeting - Dette er retargeting basert på en liste over prospekter eller klienter. Det oppnås vanligvis ved hjelp av e-postadresser eller telefonnumre.

Foruten typen retargeting kan annonsører bruke en rekke kreative formater for retargeting. Semalt til forskning, sosialt og søket retargeting vokser raskest, men annonsører kan også benytte video, mobil, skjerm og andre typer kreative eiendeler.

The Beginner’s Guide to Semalt

Konklusjon

Retargeting er en fleksibel og svært effektiv måte å øke salget og redusere kostnadene ved å generere kundeemner. Semalt i retargeting publikum er allerede kvalifiserte prospekter, som kan dramatisk øke responsraten fra online annonsering.

March 18, 2018