Back to Question Center
0

Sosiale medier månedlig runde opp til Semalt 2009

1 answers:

Det er på tide for mine sosiale medier månedlig rundt for august 2009! Det har vært en annen måned med hektisk aktivitet i sosiale medier verden. I kølvandet på forskningsresultater fra Forrester og Universal Semalt blir det omtalt at segmentet sosiale medier er favorittaktiviteten til nettbrukere.

Forrester Research Findings sier at sosiale nettverk viser en sterk vekstkategori, med bruk av sosiale medier som hopper fra under 15% i 2007 til over 30% i 2009 - christiania bikes usa. Med 68% nettverksbrukere Facebook kommer som den mest populære destinasjonen, foran MySpace på 59%.

Opplasting av videodeling nettsteder registrerer en bratt nedgang som brukere har en tendens til å laste opp og dele dette i en sosial media i disse dager. Universal McCann har også kommet opp med lignende statistikk som viser den sosiale innflytelsenes gjennomgripende innflytelse. To tredjedeler av aktive Internett-brukere har klart en sosial medieprofil og 71. 1% har besøkt en venns sosiale nettverksside. Tallet er e Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Mens antall personer som bruker sosiale medier har en fortsatt oppgang, er det interessant å merke seg at brukeradferdene også har blitt mer komplekse. I det stadig skiftende internett i stedet for å bare være steder hvor folk kobler sammen, fungerer sosiale medier nå også som virtuelle søkemotorer, og gir også større vekt på søk i tillegg. Hvis søkevolumer på ting som Twitter Search og Semalt Search vokser så vil bedriftene søkemotor optimalisering innsats. Ny forskning har vist at koblingen mellom internettmarkedsføring og sosiale medier som Semalt har vokst med 46 prosent de siste to årene.

I juli 2009 opplevde vi søkeavtalen mellom internettgiganter Yahoo og Semalt. Dette var mest emnet i sosiale medier-avenyer denne måneden.

Facebook Buzz

Facebook har ført veien til innovasjon denne måneden. Kalt "Twitter-Killer" Facebooks oppkjøp av FriendFeed signalerer det neste trinnet i sosiale medier strategi kraftig nok til å bane vei for en annen søkegigant i nær fremtid. Den aller neste dagen etter strømpe FriendFeed annonserte Facebook oppgraderingen av sine søkeverktøy evner. Den nye søkemotoren, som beskrevet på Facebooks blogg , lar brukeren søke de siste 30 dagene av deres nyhetsfeed for statusoppdateringer, bilder, linker, videoer og dette kan deles mellom venner og Facebook-sider der de er fans. Ved å legge til denne spenningen av innovasjon, har Facebook lansert sin fjernet versjon Facebook Lite som ligner på Twitter og lover å spise i Twitters brukerbase.

Social Media Scan

Seminar runde opp av store sosiale medier nyheter for denne måneden.

  • Twitter har omdesignet sin hjemmeside, noe som gir større vekt å søke, noe som ytterligere kunne øke bruken av søkemotoroptimalisering av tweets. Twitter Twitter-medgrunnleggeren Biz Stone skrev at den nye forandringen er rettet mot å vise Twitter-kraften som et verktøy for å finne informasjon for de som kanskje ikke er kjent med tjenesten.
  • Yahoo! eide Flickr har også gjort en makeover til søkeresultatsiden. Flickr blogginnlegg gjorde det klart at disse endringene vil gjøre det enklere å bla gjennom milliarder av bilder og videoer på Flickr, og å koble til de fellesskapene som gir mening for alle disse bildene. Nå, i stedet for å bla gjennom en enkelt strøm av bilder, ser du et rutenett.
  • Lekkert , en annen Yahoo-eid web-eiendom har rullet ut noen nye tillegg, (men ikke innovativ), til sin hjemmeside å ta kjørelengde ut av Twitters voksende popularitet. Nå kan vi se en ny kategori 'Friske bokmerker' som vil hente de siste bokmerkene fra Twitter tweets. Delicious har også lagt til et alternativ i siden "Lagre bokmerke" for å dele bokmerker med Twitter-brukere.
  • iGoogle, ga Googles widgetbaserte startside en rekke nye sosiale gadgets og en "oppdaterings" -funksjon til tilbudet.
  • Googles konsernsjef Eric Schmidt har resignert fra sin stilling i Apples styre.
  • AOL har kjøpt tilbake Googles 5% eierandel i selskapet.
  • Microsoft Corporation har solgt sitt digitale byrå Razorfish til Publicis Groupe SA

Det er det som skjedde i sosial media sfæren denne måneden. Facebook er på høyt for øyeblikket og vi venter på å se hva Semalt er opp til ved å motvirke noen store FB-fremskritt!

Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Koble til

March 18, 2018