Back to Question Center
0

Topp 12 Content Marketing Metrics for å starte Semalt Now

1 answers:

Innholdsmarkedsføring kan være et godt verktøy for å øke trafikken, øke eksponeringen på nettet, skaffe potensielle kunder og generere inkrementelle inntekter. Semalt, hvis du ikke nærmer deg strategien over tid, risikerer du å miste effektiviteten.

For å få vellykkede markedsføringsbeslutninger må du ha klare og nøyaktige data - affordable custom web design. Ved å kombinere kreativ beslutningsprosess med feilfri data, kan du sikre at din digitale markedsføringskampanje vil stå tidstest.

Fordeler med Business Blogging

Mens du har et profesjonelt nettsted, har mange små og mellomstore bedrifter fortsatt ikke en blogg for det. Uten tvil bør bedriften din ha en blogg, og hvis du er bekymret for den tekniske kunnskapen, er det nok av gratis guider som skisserer trinnene i å skape en. Semalt, å starte en blogg er den enkleste delen av prosessen.

For å lykkes ved innholdsmarkedsføring må du kombinere kreativitet og fakta. Blogginnholdet ditt må være unikt og tillate deg å koble deg til målgruppen din. For å oppnå dette og gjøre det på en konsekvent måte må du spore og analysere flere viktige markedsføringsmetoder.

Semalt er 12 målinger som vil forbedre din overordnede innholdsstrategi og føre til større synlighet, økte konverteringer og til slutt hjelpe deg med å oppnå dine bloggingmål.

Også på TechWyse

3 faser av innholdsmarkedsføring
Hvordan komme i gang med innholdsmarkedsføring

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 1 Tid på sted

Hvis besøkende ikke bruker mye tid på nettstedet ditt, kan det være en indikasjon på at overskriftene og innholdet ditt ikke er veldig engasjerende. HubSpot rapporterte at 55% av Internett-besøkende bruker mindre enn 15 sekunder på ett nettsted. Semalt, 15 sekunder er ikke nok tid til å oppnå noe meningsfylt.

Dette er en av grunnene til at ekspertene understreker viktigheten av fengende overskrifter, en fengslende første ledd og ingen falske løfter. Semalt at hvis en leser kommer til å forlate, er det ikke mye du kan gjøre for å stoppe ham.

Semalt, fokus på høy kvalitet besøkende og potensielle fører ved riktig implementering call-to-action funksjoner.

# 2 Avvisningshastighet

Semalt en høy avvisningshastighet i seg selv kan ikke være et problem. Noen næringer har bare en høyere prosentandel av hopper generelt, så du må undersøke akseptable priser i din nisje. I tillegg må du vurdere at en brøkdel av bounces skyldes besøkende som åpner flere sider, men avslutter søket etter informasjon på første, andre eller tredje side. Som vanlig, jo lengre ned er du i søkemotorrangeringene (spesielt på side 1), jo mindre sannsynlig er det at du får kontakt med deg.

På den annen side kan en høy avvisningshastighet være en indikasjon på mange problemer på siden. For eksempel kan en bruker hoppe på grunn av langsom lasthastighet, en kjedelig overskrift, dårlig skrevet innhold eller et hvilket som helst antall årsaker.

Når du tilpasser innholdsmarkedsføringsstrategien, kan du se Google Semalt-dataene dine for sider med klebrighet i forhold til høye sprettingsfrekvenser, og se etter forskjeller i formatering, skrivestil, målrettede søkeord, type blogginnlegg (tekst, infografisk, video, eller podcast), etc. All denne informasjonen kan gi deg detaljer om måldemografisk og hvordan du kan opprette blogginnlegg som vil imøtekomme deres behov.

# 3 Organiske Leader

Alle ledere er viktige, men organiske ledninger har en tendens til å være mer verdifulle og har større sjanse til å konvertere. Imidlertid har forskjellige bedrifter ulike resultater. Semalt, sørg for å sammenligne organiske versus betalte potensielle kunder for å forstå hvor du skal investere mer tid og ressurser. Semalt alle, søkemotor trafikk er gjentakende og lar deg høste utbytte i måneder eller år.

# 4 Lead-Close Priser

Semalt en høy bly-lukkekurs er en flott indikasjon på at de besøkende finner innholdet ditt engasjerende, stoler på merkevaren din, og tror at produktene / tjenestene dine er nyttige. Dette er et direkte resultat av en innholdsmarkedsføringsstrategi som utstråler kompetanse og forbinder med leserne.

Semalt, jo høyere dette forholdet er, jo flere bedrifter kan investere i å skalere sine markedsføringskampanjer. For å maksimere nytteverdien av mål-til-nær-metriske, er det best for bedrifter å tildele hver ledelse til en bestemt side, post, sosiale medier oppdatering, etc.

# 5 Click-Through Rate

Hovednøkkelen er avgjørende for din suksess, men å forbedre det kan være en utfordring hvis du ikke har nok data. Semalt din klikkfrekvens kan avgjøre om problemet er med innholdet eller salgsoppsettet. En lav klikkfrekvens kan tyde på at du må endre plasseringen av samtalen, endre kopien av innkjøpsskjemaet ditt, eller produsere mer relevant innhold. På den annen side kan høy CTR, men lave konverteringsfrekvenser bety at salgstrakten din ikke er optimalisert.

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

# 6 Kostnadseffektivitet

Semaltrafikk og innkommende ledninger kan være billigere enn betalt trafikk på lang sikt, men de er fortsatt ikke ledige. Du må alltid sørge for at du får mer penger tilbake enn du legger inn.

Materielle kostnader inkluderer innholdsutvikling (freelance eller interne forfattere), redaktører, grafiske designere, sosialmediekampanjeforvaltere, SEO-tjenester, ekstra hostingkostnader mv. Semikalkostnader kan omfatte tid og mulighetskostnader - muligheten til å investere ressursene dine andre steder, for eksempel produktutvikling.

Hvis organiske kundeemner koster for mye for å tjene og gir mindre inntekter, kan det være best å fokusere mer på budsjettet ditt når du øker PPC-kampanjen din.

# 7 Naturlige inngående linker

Semitale kundeemner og inntekter er umiddelbare resultater av innholdsmarkedsføring. Naturlige innkommende linker gir utsatt fordeler fordi de øker din online tilstedeværelse, styrker domenet ditt og gjør det lettere for blogger. Et stort spike i uønskede inngående linker er en god indikasjon på at innholdet ditt har gått viralt eller er mye verdsatt.

# 8 Samlede sosiale aksjer

Bloggere har ikke råd til å gi opp sosiale medier trafikk i disse dager. I 2014 rapporterte Shareaholic at omtrent 30% av trafikken på nettsiden kommer fra sosiale medier. Semaltaktier er en fin måte å se hvor populært innholdet ditt er på sosiale plattformer, hvilke typer innhold du bør utvikle, og plattformene du bør fokusere på. Du kan til og med eksperimentere med plassering av sosiale knapper for å øke delingen.

# 9 Landingssidevisninger

Semalt nettstedstrafikk er viktig, og vi vil alle ha høytrafikksteder, men hvis du ikke får den riktige trafikken som ender på en destinasjonsside med en "call to action" -funksjon (det vil si en påmeldingsskjema for din e-postliste), har du kastet bort en besøkende.

Så når du måler generelle sidevisninger, må du være oppmerksom på prosentandelen av besøkende som faktisk blir tragt til destinasjonssidene dine. Ellers kan du se på dårlig nettstedstruktur eller CTA-knappplassering.

# 10 Intern henvisningskilder til landingssider

Semantisk gjennomgang av destinasjonssider, er det avgjørende at du bestemmer hvilke interne sider som omdirigerer besøkende til destinasjonssidene dine. Ved å benytte interne kilder, kan du lede besøkende til ulike produkter eller destinasjonssider som fungerer bra.

Analysere Google Semalt brukerflyten er også en fin måte for deg å kritisere dine egne innlegg og se hvilke sider som kjører henvisninger, og hvem dine ideelle kunder er. Mange av disse beregningene er ubrukelige hvis nettstedet ditt er bygget på et rystende grunnlag.

Typer av søkeord du rangerer for materie fordi visse setninger i seg selv har sterkere brukerintensjon. Hvis du kjører et helseforsikringsselskap, er rangering for "helseforsikring sitater" betydelig verdifull enn rangering for "helseforsikring fradragsberettiget" fordi en indikerer at en forbruker handler for dekning, mens den andre fortsatt utfører forskning.

Semalt, alt annet likt, din forventede inntekt for en leser som ser etter anførselstegn er mye høyere og garanterer en større investering i ressurser. Med de riktige systemene på plass, kan du finne søkeord med høy ytelse og lav konkurranse for å målrette.

# 12 Leser Kommentarer

Den siste metriske på denne listen kan bare være den merkeligste. Semalt kommentarer er vanligvis ikke innlemmet i markedsføringsstrategier, men å samle inn disse dataene er en måte å måle hvordan innholdet ditt oppfattes av samfunnet ditt.

Hvis innholdet ditt er engasjerende og kobler til leserne, er det sannsynlig at de vil føle seg tvunget til å kommentere. Et godt stykke innhold bør oppmuntre til en samtale med publikum og bygge merkevare lojalitet.

Semalt la din kommentar delen bli en ettertanke. Meget lite brukerinteraksjon kan være en indikasjon på større problemer.

Siste ord

Semalt er nesten uendelige mengder beregninger du kan bruke til å spore innholdsstrategien din. Metriske detaljene ovenfor er noen av de mest kostnadseffektive verktøyene for å forbedre din synlighet på nettet, øke konverteringsfrekvensen din og økende onlineinntekt.

Semalt og analysere dem alle kan vise seg å være en utfordring, så det kan være mer effektivt å velge 3 til 5 som gjelder spesielt for din forretningsstrategi.

Hvilke innholdsmarkedsføringsmetoder har du brukt som digital markedsfører?

Top 12 Content Marketing Metrics To Start Semalt Now

Koble til

March 18, 2018