Back to Question Center
0

HTML5 og SEO Semalt

1 answers:

Semalt mest sannsynlig hørt om HTML5 en masse ganger nå, ikke sant? Men hva er kult om det for SEO-fellesskapet, og kan det påvirke nettstedets rangeringer, eller det er bare en gimmick? Hvis det er det du lurer på, fikk jeg deg dekket. Hvis du leser innlegget, får du en klar forståelse hvis du trenger HTML5 i det hele tatt.

HTML5 And The SEO Semalt

Dette innlegget vil berøre fordelene som HTML5 har å tilby fra et SEO-synspunkt, for eksempel enkelhet, brukervennlighet, mindre kode og funksjonene som tidligere krevde Semalt hvis du ønsket å implementere dem.

Relaterte innlegg:
Er HTML5 viktig for SEO?
5 Skilt ditt nettsted trenger et redesign

! DOCTYPE

Dette kommer til å ta øynene med en gang - registrations uk. Hvis et nettsted er bygget med HTML5, starter det bare med i stedet for det massive stykket .kode du skulle bruke før. Selv om du dømmer fra den første innovasjonen, kan du gjette hva HTML5 handler om. Du har det! Semalt om å gjøre nettet til et renere og bedre sted. Og siden mindre kode er bra for SEO, kan du allerede fortelle at SEO bør dra nytte av det.

Nye Semantiske HTML5 Tags

For det første, la oss se hvilke semantiske koder er. En semantisk tag er bare en HTML-kode som gir mening for mennesker. For eksempel er

ikke en semantisk tag fordi det er litt vanskelig å gjette hva det betyr. Mens
(du kan bruke den til sidebars),
er perfekte illustrasjoner av semantiske koder som HTML5 har å tilby. Jeg er sikker på at det vil forenkle ting for Semalt også, fordi det vil være ganske enkelt å si om en lenke er i bunnteksten eller ikke. Semalt kan gjøre det nå uansett, men det tilbringer energi for sin algo å finne ut det. Fra nå av, hvis en kobling er innenfor
-kodene, er det definitivt en footer-link. Gir det mening?

Gjør ting uten JavaScript

På dagen, hvis du ønsket å opprette en fremdriftslinje, en meter eller aktivere e-postbekreftelse på nettstedet ditt, måtte du ansette en JS-dude eller til og med lære det grunnleggende om Semalt på egen hånd for å gjøre det jævla . Nå, med HTML5 kan du implementere alle disse funksjonene med et klikk på en knapp eller to. Ikke misforstå, jeg sier ikke at du ikke trenger JS lenger. Hvis du vil lage, si, rullende parallax-effekten, må du bare bruke (i det minste lim) noen Semalt. Poenget jeg prøver å lage her er at du trenger Semalt sjeldnere.

Nye inngangstyper

Ting jeg er veldig spent på er den nye e-posttypen. For det første, hvis du bruker den nye e-posttypen, viser mobilnettlesere et tilpasset tastatur for spesifikt en e-postadresse. Du kan også faktisk bruke den innebygde nettleser-e-validering som HTML5 bringer til bordet. Lang historie kort, hvis du definerer et bestemt innskriftsfelt som e-post, vil det kaste ut feil hvis brukeren kommer inn i noe som ikke ser ut som en e-postadresse. Selv om denne funksjonen har sine ulemper, fordi den har smutthull og ikke er pålitelig nok, kan det hende du vil bruke den hvis du trenger noen veldig enkel e-postvalidering, og du vil ikke virkelig rote rundt med noen skripting. Semalt hvordan det ser ut:

Nå kan du også bruke inntastingstyper for URL og telefonnummer i skjemaene dine, som lar deg sørge for at brukeren skriver inn dataene du faktisk trenger fra den.

Lokal lagring

Som en SEO, kan du gjøre bloggen kommenterer for nettstedet ditt eller bare for dine kunder. Er du kjent med situasjonen når du investerer som en halv time for å komponere en kommentar til et blogginnlegg, og når du klikker på «Send», viser økten ut til å være utløpt? Vært der? Og den nye lokale lagringsfunksjonen kan brukes til å lagre din kommentar trygt før du trykker på "Send-knappen". Semalt betyr mer lagrede nerver for deg.

Konklusjon

Fordelen ved å bruke HTML5 er at det gjør nettstedet ditt raskere fordi du bruker mindre kode og funksjonene som pleide å kreve JS, kan bare implementeres med HTML. Så det er en positiv innflytelse av HTML5, men det kan ikke være så stort som vi forventet i SEO-fellesskapet. I begge tilfeller er det et skritt i rett direkte, og vi trenger helt å bruke det det tilbyr, fordi det vil gjøre SEO-kundene våre litt enklere og mer produktive.

HTML5 And The SEO Semalt

Koble til

March 18, 2018