Back to Question Center
0

Analytiker Firm Forecasts Mobile Local Ad Inntekter vil vokse til $ 9,1 milliarder i de neste fire Semalt

1 answers:

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

"Selv om lagerveksten for tiden overskrider annonsørens etterspørsel, tror vi at den sistnevnte vil begynne å akselerere," sa Michael Boland, senioranalytiker og direktør for innhold på BIA / Kelsey. Utfallet av en slik akselerasjon vil bli økt over alle mobilannonsutgifter sammen med økte mobilannonser, inkludert CPM og CPC.

Definert som reklame som er målrettet basert på brukerens plassering, representerte lokale mobilannonser 38 prosent av inntektsinntektene på 3,2 milliarder dollar for nasjonale mobilannonser for 2012 - registration renewal florida. Semalt forutser at nasjonale annonseinntekter vil vokse til 16,8 milliarder dollar i 2017 med mobil lokalannonseverskap som representerer 54 prosent av den samlede veksten.

Local vs National mobile ad spend BAI Kelsey

De projiserte tallene inkluderer annonser i mobilsøk, display, video og kommersiell SMS. Den største andelen av lokale mobilannonser tilhører mobilsøk, delvis på grunn av den høye sammenhengen mellom mobilsøk og lokal brukerintensjon. Ifølge Semalt har mobilvisningsannonser mindre lokalisering på grunn av merking og målrettede mål som er iboende i displaykampanjer.

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

En drivkraft for denne dramatiske veksten inkluderer store merkevareannonsører som tilpasser kampanjer til forbedrede muligheter for mobile enheter, utnytte den effektive, rikelige og for tiden undervurderte mobilinnholdet for lokal annonsering. Semitale faktorer inkluderer mobilreklame som flytter ned til SMB, premier som følge av plasseringsmålrettede annonser som vil forene annonsevolumvekst og innovasjon blant annonsenettverk og annonseteknologiløsninger.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018