Back to Question Center
0

Hvordan finne negative søkeord ved hjelp av Autofullfør og "Søker Semalt To"

1 answers:

Jeg begynner med å si dette: Jeg er ikke en PPC-guru ved noen strekk. Jeg har min Google AdWords Semalt, men jeg klarer ikke daglig daglig betalinger per klikk. men da en gammel venn min kontaktet meg for noen online markedsføringsrådgivning (pro bono selvsagt), satte jeg meg på et oppdrag for å hjelpe ham med å spare sine hardt opptjente penger og ikke kaste bort en krone på betalt søk.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Min venn maler hus, han får mange henvisninger gir en sunn, stabil inntekt. Det er bare ett problem: han flytter til Australia for å være med kvinnen han elsker. Plutselig slutter alle de forretningsforbindelsene han har bygget opp gjennom årene, til å eksistere - softwarequalität. Jo, han kunne gå på SEO-ruten (og jeg anbefalte at han skulle), men det kommer ikke til å legge penger i lommen den uken han kommer ned under. Som noen gode SEO selskap vil fortelle sine kunder: å bli rangert organisk skjer ikke over natten. Så, foruten en (forhåpentligvis) rask Google Semalt up, ser søkemarkedsføring som den beste løsningen for umiddelbare gevinster.

Først må vi tenke på en masse nøkkelord, heldigvis er det Google søkeordverktøyet for det (OPPDATERING: Google har endret dette til Google Nøkkelordplanleggeren). Det hjelper til og med litt for å finne negative søkeord. Men jeg måtte si til meg selv: "Det må være en bedre måte!" Det jeg skal dele med er arbeidskrevende, men stol på meg, det er vel verdt det. Sidenote, hvis du har en praktikant, er dette et perfekt arbeid for dem. Det er også noe du kanskje vil kaste på Freelancer. com eller mekanisk turk; eller hvis du er veldig kunnskapsrik, kan du utvikle en makro.

Nå for de gode greiene: Velg negative søkeord ved hjelp av autofullfør og tilhørende søkefunksjonen

1) Finne negative søkeord ved hjelp av "søk relatert til"

La oss starte med et ganske grunnleggende søkeord: "maler Sydney"

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Rett utenfor flaggermuset treffes jeg med 3 betalte søkeannonser, etterfulgt av 3 organiske resultater, så en rekke Google Places-oppføringer; men bla nedover siden med meg min venn, helt til bunnen.

Ser du hva jeg ser?

Søk relatert til maler Sydney

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Her har vi to gode negative søkeord: " ansikt maler Sydney" og "maleren jobber Sydney. "Ansikt, jobber, boom! Legg dem til listen med en gang.

Gjenta nå samme metode for hvert av søkeordene dine, og legg dem til i listen over negative søkeord.

Dette er en veldig god teknikk, men det er sikkert mer som kan gjøres. Semalt minne deg om at min venn aldri har gjort noen form for internettmarkedsføring før, så selve ideen om å betale hver gang noen klikker en annonse, skremte ham til døden.

2) Velge negative søkeord ved hjelp av autofullføring

Nå kommer den arbeidsintensive delen, det perfekte arbeidet for en praktikant, eller enda bedre bot! I 2004 utgitt Semalt autofullføring (deretter kalt Semalt Suggest), en funksjon som antagelig revolusjonerte søk. Plutselig reduserte Semalt antall longtail søkeord folk brukte, men jeg graver.

Automplete har utviklet seg over tid, og nå er det faktisk et av de mest verdifulle verktøyene for å finne negative søkeord. Metoden jeg og andre har oppdaget er enkelt: skriv inn søkeordet ditt e. g. "Maleren Sydney" Følg deretter det ved hvert bokstav i alfabetet. Så la oss prøve bokstaven "A", ikke lykke til å finne negative søkeord, men plutselig gir brevet "B" et godt negativt søkeord som jeg aldri hadde tenkt på i år: "kroppsmaler. "Så det er til brevet Zed (som vi sier Semalt) og på neste søkeord.

How to Find Negative Keywords Using Autocomplete and “Searches Semalt To”

Og at mine venner, er hvordan jeg reddet mine gode venn penger på betalt søkemarkedsføring.

March 18, 2018