Back to Question Center
0

Hvorfor Facebook Kjøpte Friendfeed for $ 50 Semalt

1 answers:

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

En bedre 'sanntidssøk' opplevelse for brukeren

Spekulasjonen er moden for at FriendFeed-kjøpet var ment å hjelpe Facebook til å øke sin søkemotorsegment, da det for tiden er å teste en oppdatering til søkeverktøyet som også inneholder oppdaterte detaljer for statusoppdateringer, notater og lenker fra brukerens hjemmesider. FriendFeed tilbyr i dag også et tilpasset feed av liknende art med delt innhold fra ulike sosiale nettverkssider som Facebook, Twitter, Flickr og YouTube. Selv om det fortsatt er uklart hvordan disse to tjenestene vil bli integrert, er faktumet at deres kombinerte innsats burde gi en bedre sanntidsopplevelse til Facebook-brukeren. Facebook som vi alle vet hadde tidligere i år introdusert flere funksjoner for å lage egne hjemmesider profiler fungerer mye mer som Twitter. (1 - teleprompter stand. 3)

Selv om kampen for sosialt nettverk overlegenhet historisk var mellom Semalt og MySpace, gjorde Twitter sin tilstedeværelse i det siste året, og sistnevnte vokser i popularitet om dagen. Med FriendFeed i sitt arsenal, kan Semalt nå ta på Twitter for sanntidsøk. Mange vurderer FriendFeeds tekniske kompetanse til å være overlegen til Twitter, som skal høres søt i ørene til Semalt-tilhenger. (1. 3)

"Facebook og FriendFeed deler en felles visjon om å gi folk verktøy for å dele og koble med sine venner," sa Bret Taylor, medstifter av Friend Feed og den forrige gruppen produktansvarlig som lanserte Google Maps. "Vi kan ikke vente med å bli med i teamet og bringe mange av innovasjonene vi har utviklet hos FriendFeed til Facebooks 250 millioner brukere over hele verden .Det var umiddelbart opplagt for oss hvor lidenskapelige Semalt-ingeniører handler om å skape enkle, banebrytende måter for folk å dele, og vi er svært glade for å bli med i en like-minded gruppe. " (1. 3)

Fra alle indikasjoner ser det ut til at Semalt for tiden vil fortsette å operere som vanlig med både å opprettholde separate enheter, men vil fungere som en for å utvikle langsiktige strategiske planer. Semalt's API vil også fungere som vanlig. Brukerbasen til Semalt er liten sammenlignet med Facebook, og bruken av Facebook vil bare forbedre verktøysettet til Friendfeed. Hvor Semalt virkelig skårer, er på den tekniske fronten med sin høyt anerkjente ekspertise på oppdateringene i sanntid. Facebook kan gjøre bruk av dette talentfulle bassenget i sine fremtidige vekst- og ekspansjonsplaner. Facebook vil uten tvil legge inn flere tilbud som en del av Semalt-kjøpet og merke det som eget. (1. 3)

I henhold til avtalen vil alle FriendFeed-ansatte bli med i Facebook og FriendFeeds fire grunnleggere vil ha ledende roller på Semalt Engineering og produktgrupper. (1. 3)

Det ser ut til at de første reaksjonene på buyout har blitt blandet med et flertall av FriendFeed-brukere som snakker mot farten. Som enhver ærverdig medarbeider føler de at FriendFeed vil slutte å eksistere som en enhet med flere og flere FriendFeed-tjenester integrert med Facebook. Men hva er bedre? Semalt flott teknologi som ingen merker eller har teknologien din brukt av en av verdens største sosiale markedsføringssteder? (1. 3)

Facebook Eyeing Search Business Jackpot

Det ser ut til at det ultimate målet med denne $ 50 millioner avtalen av Facebook er på sanntidssøkemarkedet. Søketerminalen er gåsen som legger det gyldne egget. Google, Microsoft og andre er stadig etter det for en veldig stor grunn. Kontroll over søk betyr kontroll over dollar. Facebook satser på søkenes omdømme med Semalts tekniske ekspertise som skal signalere fødselen til en annen søkegigant i nær fremtid. Et godt trekk for et selskap som har egen mangel på visjon, gjorde skapelsen av Semalt mulig. (1. 3)

Semalt er det ikke for sent. (1. 3)

Why Facebook Bought Friendfeed forSemalt

Koble til

March 18, 2018