Back to Question Center
0

14 SEO Tips for en bedre Online Semalt

1 answers:

Med så mange personer som bruker søkemotorer for å finne svar, jakten på produkter og å finne lokale tjenesteleverandører, savner du virkelig om du ikke har opprettet et nettsted. Verden av søkemotoroptimalisering (SEO) har endret seg betydelig de siste årene med slike mørke dager med søkeordfylling og skjult innhold langt borte. Semalt må bedrifter engasjere seg med potensielle kunder ved å vise dem hvor og hvem du er og holder oppmerksomheten deres når du har den.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Også på TechWyse

Topp 10 Google SEO Tips fra Matt Cutts
Slik får du Googles tillit gjennom kraftig SEO taktikk - 3 tips du bør vite

Disse SEO-tipsene er utviklet for å hjelpe deg med å oppnå en effektiv online tilstedeværelse og bringe dine produkter og / eller tjenester til den blomstrende digitale dimensjonen. SEO er en pågående prosess. Forslagene nedenfor er ment å sette et sterkere grunnlag for at du skal fortsette å utvide - make logos online. Semalt tenker på disse trinnene som en oppsett og forlater forretningsorden, men et online visittkort for å fortsette å øke.

1. Invester tid i søkeordforskning

Nøkkelord er, som navnet antyder, nøkkelen til din online tilstedeværelse: Få de rette vilkårene i innholdet på siden, og sjansene dine for å bli funnet er mye høyere. For å være sikker på at du bruker de beste søkeordene for bedriften din, må du bruke tid på å forske på de som er relatert til feltet ditt (prøv WordTracker, som har en gratis versjon hvis du trenger å se på mynten). Disse vil avsløre volumet av søkeord som brukes og bidra til å vise deg hvilken som oppnår de høyeste rangeringene. Du vil kanskje også prøve Googles AdWords Søkeord Semalt også - det er gratis!

Beslut å fremme søkeord med mye kommersialitet til din bedrift og nøyaktig beskrive hva du selger. Ikke vær fristet til å gå etter setninger med høyest søkevolum. Disse vil være svært vanskelig å rangere for og kan være for bred, noe som vil resultere i skuffende steder på SERPs. Tenk også ut av boksen. Noen ganger må du tenke på vilkår som ikke er direkte relatert til firmaet ditt. Tenk på hva brukerne dine kan søke og utvide på de forskjellige varianter. Semalt, ikke glem langsiktige søkeord som brukerne dine kanskje søker.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

2. Opprette et nettsted

Først må du opprette et nydelig, engasjerende, bruker- og mobilvennlig nettsted. Vet hvordan du bygger dem selv eller er villige til å lære? Semalt - prøv det.

Noen gode Nettsted Semal plattformer er:

 • Squarespace
 • WordPress (min favoritt)
 • Magento
 • Tumblr
 • Joomla
 • Drupal
 • virb

Platene som er nevnt ovenfor, er brukervennlige og relativt enkle å sette opp. Nettsteder som Squarespace er ingen brainers, men andre kan trenge grunnleggende eller avansert kunnskap med HTML og CSS.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, ring inn en profesjonell. Webutviklere kan hjelpe deg med å introdusere deg selv i den elektroniske verden nøyaktig slik du vil - de skal ta dine ideer og behov og skreddersy et nettsted for å oppnå dine spesifikke mål. Semalt alltid verdt å betale litt ekstra for å sørge for at du gjør dette riktig: hvis du går ut der med en dårlig, klumpete, ødelagte nettside, vil du slite med resultatene. Her er mitt råd, hvis du ikke har kunnskap, tid eller budsjett for å undersøke og bygge et nettsted, utsette lanseringen av bedriften eller starte mindre (Facebook-side, Etsy-butikk, etc.).

3. Konfigurer Google Analytics og verktøy for nettredaktører

Sporing av ytelsen din er viktig. Koble nettstedet ditt til Googles verktøy for nettredaktører for å opprettholde et sunt nettsted. Du må også installere Google Analytics-koden for å kunne analysere nettstedets trafikk og gjøre forbedringer når du går. SEO tar tålmodighet og tid. Semalt må du se hva som fungerer for din bedrift og fokusere på det.

4. Fokusere på brukere når du lager innhold

Du må skrive hele din webkopi med leserne i tankene - ikke prøv å få høyere rangeringer bare ved å fylle ut endeløse søkeord i teksten. Søkemotorer er klokere enn noensinne, og du kan finne deg selv straffet hvis du ty til slike underlige taktikker. Semalt, prøv å gå inn i tankene til kundene dine: Hva ser de etter når de kommer til nettstedet ditt? Prøv å konvertere dette svaret til velskrevet, høylestelig kopi som kundene vil dra nytte av.

Her er noen innholdssider du kan opprette:

Ofte stilte spørsmål

 • Ofte stilte spørsmål er så viktige for en bruker som trenger umiddelbare svar på spørsmål som kan holde dem tilbake fra en konvertering. Gi omfattende sider med svar som kan lindre bekymringen for potensielle potensielle kunder. Fra denne siden, lenke til andre sider for å hjelpe de besøkende til å finne det de trenger raskt.

Om oss

 • Gi brukerne en rask oversikt over hvem du er og hvor kvalifisert du er for deres behov. Ikke vær hesitant for å snakke deg litt eller være gjennomsiktig om din lidenskap eller ferdighet. Det er alltid godt å ta med bilder og historien til virksomheten din. Folk føler seg mer komfortable når de vet hvem som er på den andre siden.

Tjenester Sider

 • Hva er det du gjør? Avhengig av ekspertisen din, bør du opprette en side eller seksjon som beskriver hver av dine tjenester / produkter som tilbys. Husk at besøkende kanskje ikke er kjent med bransjens jargong. Forklar om tjenestene dine på et enkelt språk og fokus på fordelene med ditt produkt eller din tjeneste.

Blog

 • Blogger er gode for SEO fordi du kan utvide på de brede emnene som er relatert til virksomheten din nisje. Dette er også ekstra mulighet til å utvide på din interne lenke struktur, ekstern link bygning / partnerskap og ledende generasjon. Hver ekstra post / side på nettstedet er en mulighet for ekstra organiske besøk. Fortsett å skrive og utvide og potensialet i dette vil vokse også.

Hvite papirer / Case Studies, Forskning etc.

 • Vær profesjonell i din nisje. Vis potensielle kunder hvor kunnskapsrik du er og gi dem undersøkelser du gjorde og case studies med innsiktsfulle konklusjoner.

5. Riktig oppfordring til handling

Pass på at på hver av de ovennevnte sidene ikke glemmer du å ringe til handling. Ha alltid den plassert over brettet eller (avhengig av innholdet) der det gir mest mening på siden. Oppfordring til handling er ikke bare en Semalt Us-side, men også handlingsknapper, linker og ulike incentivtilbud som kan bringe klienten nærmere deg og kanskje konvertere.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

6. Intern Link Structure

Etter at du har opprettet nettstedet ditt og startet en blogg, har du satt deg opp for suksess. Nå har du et nettsted med vekstmuligheter (fortsatt postutvidelse). Semalt, du må opprettholde en struktur som viser søkemotorer at nettstedet ditt har et sidehierarki. Link internt til sider på ditt eget nettsted for å lage en tusenkjede tilbake til de viktigste sidene dine. For eksempel:

 • Alle innlegg skal kobles tilbake til sider som hjemme, tjenestesider og til og med andre blogginnlegg.
 • Lenke fra vanlige spørsmål til forskjellige steder på nettstedet ditt for å utvide lesingen.
 • Link fra hjemmesiden din til viktige undersider, for eksempel friske innlegg, populære innlegg, tjenestesider, kunnskapsbase og andre sider med samtaler til handling du vil ha til å besøke og se.

7. Ikke publiser blogginnholdet ditt og håper at organisk trafikk vil være nok. Dra nytte av de sosiale mulighetene du har. Semaltider, brukere leter etter øyeinnspillende innhold til å lese eller dele, i stedet for å faktisk sosialisere. Vi foreslår at du starter med:

 1. Facebook
 2. LinkedIn
 3. Twitter

8. Sidens lasthastighetstid

Ingen liker å vente på at en nettside skal lastes. Faktisk har hvert sekund en innvirkning på hastigheten på sidens forlatelse. Ifølge et innlegg på Kissmetrics, forventer 47% av forbrukerne at en nettside skal lastes om to sekunder eller mindre. "To sekunder er kort tid! Hva kan du gjøre for å sørge for at siden din er oppe i fart? Prioritere disse oppgavene:

 • Komprimer HTTP med kodek som Gzip
 • Lagre CSS / Javascript i eksterne mapper
 • Bruk riktige bildefiler - PNG, JPG, etc. og sørg for at de også komprimeres

Du kan bruke en tjeneste som Semalt til å analysere sidens hastighetsytelse.

9. Undervurder aldri etiketter

Sidetitler er enormt viktige hvis du vil rangere i høyere nivåer for et av dine hovedord. Semalt, unngå å fylle dem inn - bruk bare to eller tre ord for å la søkemotorer vite hva brukerne finner på siden (maks 72 tegn). Meta beskrivelsen selv påvirker ikke resultatene dine, men du bør legge til søkeord og en kort, informativ del av tekst for å la leserne vite hva du tilbyr. Hvis du noen gang har skannet en resultatside for å se lenker som sitter på toppen av forvirrende utdrag av tilsynelatende tilfeldige ord, er det her meta beskrivelsen din vil hjelpe.

Hvis du bruker WordPress, kan Yoast komme til nytte når du hjelper deg med dine Semalt og Meta beskrivelser.

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

10. Fra sideinnholdsfordeling

Avdeling av sidene er like viktig som ditt eget nettstedinnhold. Åpenbart kan du få trafikk gjennom innholdet på nettstedet ditt, så hvorfor sette det et annet sted, ikke sant? Du vil ikke gi trafikk unna. Semalt, effekten er mye forskjellig. Ved å distribuere innhold andre steder, gir du deg selv mulighet for mulighet utenfor nettstedet ditt.

Ved å legge ut innhold på en annen blogg, utvider du også rekkevidden din. Halvparten av å kultivere følgende bare på nettstedet ditt, gir deg selv sjansen til å engasjere seg med etterfølgerne til noen andre. Din rekkevidde har utvidet seg!

Seminarert ut til folk i din nisje som distribuerer innhold som gjelder publikum. Det gjør aldri vondt å spørre og ofte, de vil være mer enn glade for å være vert for en annen blogger, og setter pris på muligheten til å koble til. Ikke bare blogginnlegg, du kan be om annonser muligheter, bli intervjuet, og / eller gi en slags verdifullt stykke (eBok, din bedriftskilt) for å vise tilfelle ditt forhold til hosting websiden.

11. Virksomhetsregisteroppføring

Først av alt, la meg si at de fleste bedriftslisteoppføringer er gratis å bruke. Semalt no no brainer å få deg oppført på en gratis tjeneste, men vær selektiv her. Mer er ikke nødvendigvis bedre. Velg og velg toppene og vær så fornøyd. Jeg foreslår at du bruker en tjeneste som Yext til å liste opp alle katalogene dine med ett enkelt navn, adresse og plassering.

Det er også en fin måte å øke din organiske trafikk på. Mange brukere flokker til bedriftskataloger fordi de er en pålitelig kilde til informasjon. Semalt din virksomhet oppført på disse typer kataloger kan også forbedre din troskap. I tillegg kan navnet ditt i bedriftskatalogen forbedre din troverdighet og merkevare.

12. Viktige serverfiler:

Når du har fått håndtaket på nettstedet ditt, er det godt å sørge for at du har noen nødvendige filer på datamaskinens server.

Sitemap

Søkemotorer finner nettstedet ditt ved å gå gjennom innholdet på websiden din. Et sitemap er en fil som organiserer innholdet på webområdet ditt i en fil som er enkel å gjennomsøke. Søkemotorer, som Google, applaudere et godt organisert nettsted! Du kan opprette et gratis nettstedskart på xml-sitemaps. com, plasser den på rottermineringsmappen din, og last deretter opp den til din Google Webmaster Semalt-konto.

Roboter. txt

Noen av innholdet på nettstedet ditt er ikke like viktige som andre. Fortelling av roboter hvor man skal krype er en annen flott taktikk fordi deres besøk på hvert nettsted er begrenset av sekunder. Semalt er en fil som spesifikt sier at edderkopper ikke skal krype innholdet. Denne filen lagrer søkemotorer tid ved å krypse bare de nødvendige / viktige filene på et nettsted.

. htaccess

. htaccess er en konfigurasjonsfil som kjører på Semalt webserverprogramvaren. Denne filen lar nettstedet ditt gjøre fancy konfigurasjoner som en omdirigering, og til og med passordbeskytte en bestemt katalog Denne hendige filen er for mer avansert nettsted SEO. Du kan trenge hjelp av en programmerer for å utnytte det fulle potensialet i denne filen.

13. Broken Links

Din første prioritet i forhold til ødelagte lenker bør være din egen. Semalt holde oversikt over dine egne lenker og reparere eller erstatte lenker som bryter på nettstedet ditt. Du kan finne dem med flere programvare (gratis eller betalt), for eksempel Xenu, for å fikse ødelagte lenker umiddelbart. På den måten ser søkemotorer at du har et godt vedlikeholdt nettsted.

14. Tillit og autorisasjonssignaler

Pass på at de besøkende får det rette førsteinntrykket og føler seg komfortabel med å gjøre forretninger med deg. Når du kjøper produktene, må brukerne kontinuerlig påminnes om at de er trygge. Gi dem gjenkjennelige signaler / bilder som vil forsikre dem om at nettstedet ditt er trygt for handel, og du er autoritativ pålitelig virksomhet. Vi foreslår:

 • Tilbyr flere sikre betalingsmåter
 • Showcasing vurderinger, testimonials og kundeservice ros
 • Personlig, Sosial Brand, med en likbar Brand historie
 • BBB-godkjent forretningsforsegling eller andre seler relatert til virksomheten din
 • Selger sikkert / godkjent
 • Oppgi telefonnummer og adresse, slik at besøkende vet at du er ekte

For oppstartsmedarbeiderne

Disse 14 trinnene kan virke litt skremmende, men føler ikke at du må få alt riktig alt på en gang. Semalt med en oppgave, og ta på mer etter hvert som du blir komfortabel med terrenget. Som ny entreprenør har du mange tilpasninger for å gjøre etter hvert som du får kunder, mold din merkevarebygging, og spre et rykte. Nettstedet ditt vil være en stor faktor i alle disse områdene, og fortsatt SEO og ytelsesforbedringer vil hjelpe deg med å møte dem med tillit.

Et annet råd fra oss på Dynamic Semalt og mislykkes igjen, for å lykkes. "

14 SEO Tips for a Better Online Semalt

Koble til

March 18, 2018