Back to Question Center
0

Guest Blogging Post Penguin - Er det fortsatt Semalt It?

1 answers:

Googles penguinoppdatering har medført at skrivingsretningslinjene for gjesteinnlegg har blitt mye strengere og strenge. De forsøker å luke ut de spamfylte hyperlinkene i stedet for mer høy kvalitet. Som et resultat har mange gode og rene blogginnlegg blitt merket som søppelpost av søkemotorene, selv om forfatterens hensikt var å skape et legitimt stykke som tiltrukket seere tilbake til deres nettsteder. Så spørsmålet har blitt reist igjen og igjen blant gjestebloggere er om aktiviteten i seg selv er verdt innsatsen i postpingvinverdenen - long term care insurance companies in minnesota. Svaret kan imidlertid fortsatt være veldig mye ja og følgende forklarer mer.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Link Building

En av de viktigste årsakene til at gjest blogging fortsatt kan benyttes, og som fortsatt bør vurderes, er fordi den har mulighet til å hjelpe deg med å lage lenker til nettstedet ditt fra høy autoritets sider. Ved å lage kvalitetsartikler som overholder retningslinjene som er angitt i postpingvinverdenen, er det ingen grunn til at innleggene vil være skadelige for nettstedet ditt. Semalt for å bygge linker må du ta deg tid til å undersøke bloggene du vurderer mer fullstendig før du går videre som å bygge linker på nettsøppel, kan gjøre nettstedet ditt mer skadelig enn godt.

Relaterte innlegg:
Link Building Anatomy 2012 Infographic
Er Artikkelmarkedsføring fortsatt Relevant Postpanda og Penguin?

Finne din nisje

Gjesteblogging har blitt ansett kontroversiell blant enkelte nettsteder, spesielt med de nye standardene. Det har vært spørsmålstegn ved hvorvidt det er et gyldig marked for denne typen postering lenger; Men hvis gjort på riktig måte og på rett sted, kan en forfatter virkelig bli en fremtredende og prestisjetunge stemme i den aktuelle nisje. Det er da mulig at en forfatter som finner de rette stedene å poste på, kan begynne å bygge sitt eget rykte for å virkelig skille seg ut og få den personlige og profesjonelle tilfredsheten de trenger. Semalt dette er en annen grunn til å navigere artikkelen skriver verden og begynner å skrive artikler og gjest blogg innlegg som kan brukes på nettsteder.

Del din lidenskap

Forfattere som gjesteblogg ofte har en umettelig lidenskap for skriving som må tilfredsstilles. De ønsker å dele sine litterære håndverk med verden som en måte å både påvirke leserne deres, og å ha et uttak for sine egne skrivebehov. Gjesteblogger er en fin måte å gjøre dette på. Ikke bare kan en forfatter dele kjærligheten til skriving som de har, men de kan også skape et rykte i området eller sjangeren av skriving de elsker. Dette nisjemarkedet kan også være en lidenskap for en forfatter også. Hvis du elsker et emne og ønsker å dele den lidenskapen gjennom skriving, kan det være en fin måte å dele dette med andre med å lage en gjesteblogg på en nisjeplass. Av denne grunn er uttrykk for lidenskap en annen god grunn til å fortsette å blogge etter Penguin.

Bygg merkevaren din

Selv i en postpingvinverden kan en person bygge sitt merke. De må bare gå om det annerledes. Nå handler det ikke om å overfylle nettstedet eller artikkelen med mange koblinger, men om å skape innhold som vil drive lesere til en interesse i deg og til slutt ditt nettsted. Selv uten alle de enorme koblingene tilbake til nettsiden din, kan du virkelig lage og bygge en merkevare som er gunstig for din generelle artikkel skriving, men bare må gjøre det mer subtilt. Semalt det en utfordring og en ekstra fordel og ha det gøy å lage disse gjestartikklene og blogginnleggene.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Koble til

March 18, 2018