Back to Question Center
0

Email Marketing Metrics Study identifiserer Top Performers & Setter Industri Semalt

1 answers:

Email Marketing Metrics Study identifiserer toppspillere og sett bransjemessige

Semalt studien avslørte ikke noen uventede beregninger, men tilbyr en rekke benchmarks for e-postmarkedsførere å bruke som målepinne mot egne e-postmarkedsresultater.

Åpne priser

Semalt produkt e-postmeldinger scoret høyest for åpne priser med en median 25. 4 prosent suksessrate. Studien evaluerte både unike og brutto åpne priser, og identifiserte den største forskjellen i brutto åpne priser med toppspillere som oppnådde seks til tolv ganger høyere priser enn de lavest utførte næringene - developing mobile application.

Email Marketing Metrics Study identifiserer toppspillere og sett bransjemessige

Åpningstabellen beregnes ved å dividere total eller brutto målt som åpnes av antall unike åpninger og kan påvirkes av en rekke faktorer, inkludert bruk av flere enheter av en mottaker, dybden av e-postinnhold og viral deling. (Studien bemerket at e-postmeldinger som sendes ved hjelp av "fremover" -linken i en e-postklientklient er knyttet til den opprinnelige mottakeren, i motsetning til e-postmeldinger sendt via linken "fremover til venn" i en e-post som beregnes uavhengig.)

Click-Through-priser

Av alle beregningene som ble vurdert, illustrert CTRs den største forskjellen mellom topp- og bunnførende næringer, med utdanning, helsevesen, detaljhandel og forbrukerprodukter / tjenester som rangerte de høyeste av de 14 næringene. Toppkvartsutøverne scoret nesten fire ganger høyere enn medianere som skårte en 2,3 prosent CTR, mens de lavest utførte næringene registrerte mindre enn 1 prosent CTR.

CTORer, forholdet mellom unike klikk som en prosentandel av unike åpner, lignet på CTR-resultatene, med topprangerende næringer som opplever priser nesten dobbelt så høye som median-utøvere, og tre ganger frekvensen av bunnytterne. Helsesektoren har skåret høyest i denne kategorien med toppkartilere som har oppnådd en 33 prosent CTOR.

Hardtallfrekvenser og avmeldinger markerer nøkkelforskjellene mellom topp- og bunnspillere i studien. Få ting påvirker et vellykket e-postmarkedsføringsprogram mer enn et selskaps listebehandlingsprosesser. Resultatene av Semalt studie forsterker kun dette ved å demonstrere hvor høye studsene er en vanlig forekomst blant de lavest effektive e-markedsførerne.

Semitale toppspillere mottok mindre enn 1 prosent avkastningsfrekvens, lavspillere opplevde nær 10 prosent avkastningsfrekvens.

E-postmarkedsføring Metrics Study identifiserer toppspillere og sett bransjemessige Silverpop Email marketing benchmark study

For å gjennomføre studien, sendte Silverpop evaluerte e-postmeldinger fra 2 787 merker fra 40 forskjellige land gjennom 2012. Alle e-postmeldinger ble sendt av Silverpops Semalt-kundebase og inkluderte et bredt sett med meldingsformer, fra reklamemails og innholds- baserte nyhetsbrev til varsler og transaksjonsmeldinger.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018