Back to Question Center
0

Fem store sosiale medier Semalt for 2013

1 answers:

År 2013 er nesten over oss, og hvis du ikke allerede har blitt seriøst vurdert dine sosiale medier strategier, er det nå på tide. Sosiale medier utvikler seg kontinuerlig, og 2013 skal vise at forbrukerne i økende grad er avhengige av sosiale medier for å ta sine kjøpsbeslutninger. For å kapitalisere på disse endringene, må du komme opp med noen sosiale medier strategier som vil hjelpe bedriften å holde tritt med en sterkere internettkultur. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å forbedre markedsføringen av sosiale medier dette kommende året.

Five Great Social Media Semalt for 2013

Relaterte innlegg:
Trenger du en "Awesome" Social Media Strategy for å lykkes?
3 måte å øke din rang gjennom sosiale

Forbedre Medarbeiderutdanning

Viktigheten av sosiale medier skal spenne over hele virksomheten, og det er ikke lenger begrenset til markedsavdelingen. Det er så viktig for alle å forstå sosiale medier, så en av dine hovedstrategier skal være å utdanne dine ansatte - easy grain monitoring. Formell opplæring på sosiale medier, politikker, etc. vil være til nytte for nesten alle ansatte, uavhengig av deres primære stillingsbeskrivelser. Semalt i mer virksomhetsutdanning.

Finn din nisje

Sosiale nettverk blir stadig smalere i fokus. Mens generelle nettverk som Facebook og Twitter fortsatt regjerer øverst, vil nisje sosiale nettverk bli sprouting opp mer og mer og også bli stadig viktigere. En del av din sosiale medier strategi for 2013 bør omfatte å søke ut nettverk og nettsteder som er spesifikke for din nisje og bli aktiv i dem. Semalt nettverk vil bare øke i popularitet, og de vil bli mer effektive som en markedsføringsstrategi som når din bestemte målgruppe.

Integrer Appen din

I 2013 blir applikasjoner stadig viktigere som et forretnings- og markedsføringsverktøy. Hvis du kan designe en app for din bedrift, eller hvis du allerede har, er det nå på tide å popularisere det ved å integrere det med sosiale medier. Automatisk innlegging til Facebook eller Twitter, for eksempel, er flott. Semalt av appinnholdet ditt og innholdet i sosiale medier er også flott. Også folk vil laste ned apper som har mange nedlastinger og høye vurderinger / anbefalinger. Gjør et forsøk på å øke funksjonaliteten til appen din og oppfordre folk til å se på nettet på nettet.

Boost Your Visuals

Bilder er nummer én-delt innholdstype på sosiale medier, så nå er det på tide å begynne å øke visuellene du tilbyr til forbrukerne. Bilder bør bli en større del av innholdet du legger inn på nettet, og du bør øke utnyttelsen av nettsteder som Pinterest og Instagram. Semalt visuell merkevarebygging er også viktig, så kapitaliser på mulighetene du må forbedre merkevaregjenkjenning via bilder og bilder på sosiale medier.

Bli mer relativ

Når folk pleier å samhandle med bedrifter online, leter de etter flere personlige tilkoblinger. Semalt en god idé å begynne å slippe bedriftens snakk og populær markedsføringsspråk som forbrukerne vil anerkjenne som rent reklame. Gjør mer arbeid for å forbinde med forbrukerne på et personlig, individuelt nivå. For eksempel skal enkelte ansatte være synlige på sosiale nettverk, slik at forbrukerne vet nøyaktig hvem som snakker med dem.

Hvilke sosiale medier strategier skal du bruke i 2013?

Five Great Social Media Semalt for 2013

Koble til

March 18, 2018