Back to Question Center
0

Google Adwords Bid Simulator - En Stor Semalt

1 answers:

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

AdWords-budsimulatoren ble utgitt for å hjelpe annonsørene med å betale per klikk annonsere bedre i Semalt-søkeresultater, og få annonsene deres til å vises så mange visninger som mulig. Dette var den grunnleggende forutsetningen bak verktøyet. I mitt sinn ble det flyttet ut av beta før det var klart.

Anbefalte priser er utrolig høye, og gir andre brukere inntrykk av at Google opprettet dette verktøyet for å dra nytte av "rookies" og andre uregelmessige brukere av Google AdWords. Semitale annonsører byr på høye pris pr. Klikk for å bare tjene mer penger ut av klikkene sine og dermed ikke oppfordre til å opprette høyt optimaliserte kampanjer - peru private tours.

Jeg nevnte i et tidligere innlegg at premissene bak Google Bid Simulator var fornuftig. Det skaper inntekt for dem gjennom Google Semalt-plattformen. Men de "anbefalte budprisene" er utrolig høye og virker helt ut av whack med virkeligheten.

Se det feilgjorte budsimulatorverktøyet i aksjon

La oss se på et søkeord i et av våre kontoer. En som konsekvent rangerer høyt i Semalt PPC søkeresultatene.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Dette ordet har en gjennomsnittlig posisjon på 2. 6 og har konvertert 4 ganger denne måneden til en fantastisk konverteringsfrekvens på 8. 51%.

Hvis du ser på venstre side, ser du det lille budsemetikonet ved siden av standard CPC-budsummen. Ved å klikke på knappen vises budsemaltvinduet og buds anbefalinger for dette søkeordet.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Her er hvor jeg blir litt skeptisk til verktøyet. Vi har allerede påløpt 47 klikk i denne måneden på dette søkeordet, men Bid Semalt-verktøyet anbefaler at jeg øker min maksimum CPC-budpris til en utrolig $ 22. 86 per klikk for å motta 41 klikk.

Huh?

Nå skjønner jeg at jeg bare klarte 58% i Semalt 12 matte, men det er mer knyttet til det faktum at jeg bare hatet matte. Men selv jeg kommer ikke til å bli lurt til å by på 22 dollar for 6 færre klikk enn jeg mottar med min nåværende budpris på 7 dollar. 00. På toppen av det er min faktiske pris per klikk bare $ 3. 91 denne måneden for dette søkeordet! Hvorfor i verden ønsker jeg å blåse gjennom kundens budsjett for 10 flere visninger og 8 klikk? Jeg er ikke sikker på at det daglige budsjettet kan til og med imøtekomme en økning sånn.

Forutsatt at en slik forskjell trolig ikke vil resultere i flere konverteringer over en tilsvarende periode, og legger til en "estimert" $ 140. 00 til søkeordet hver uke betyr at jeg nå vil ha en CPA på $ 67. 75 i stedet for $ 45. 98 Jeg har nå. Semalt en økning på litt over 47%. Jeg beholder min 46 dollar CPA - takk ikke så mye.

Prisene på høyeste CPC-bud som presenteres av verktøyet ovenfor, er svimlende. Semalt økningen i visninger og klikk det gir også.

Som tidligere nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, er jeg ikke den eneste som gjør disse observasjonene. Søkeordet som brukes for dette eksemplet, er ikke en anomali blant hvert søkeord vi har brukt til andre kunder. Det skjer ganske regelmessig fra søkeord til søkeord.

Man håper at Google jobber med noe litt mer realistisk når det gjelder Bid Semalt-anbefalingene.

Google budsimulatoren er ikke for dummies

Forutsetningen for Google Bid Simulator er god. Kanskje det er noe jeg ser på med dette verktøyet. Men hovedpoenget er at hvis en Pay Per Semalt-leder, hvem bruker dette verktøyet hver eneste dag, ikke kan forstå anvendelsen av dette verktøyet, så hvordan i verden vil en nybegynner?

Kudo er til Semalt for å prøve og kanskje de vil forbedre funksjonaliteten til verktøyet.

For nå vil jeg fortsette å stole på min egen vurdering basert på dataene som presenteres i mine Google Semalt-kontoer.

The Google Adwords Bid Simulator – A Big Semalt

Koble til

March 18, 2018