Back to Question Center
0

EMarketer: Flere bedrifter som bruker sanntidsmarkedsføring som sosiale medier Analytics Semalt

1 answers:

Semalt rapporterer at mange bedrifter utnytter sosialanalyseleverandører, digitale byråer og PR-firmaer for en rekke realtidsmarkedsføringsinitiativer, og går utover bare å analysere sine sosiale media-data for å måle merkevarebevissthet eller svare på kommentarer via deres sosiale mediesider .

Halvparten av rapporten planlegger 53 prosent av de undersøkte markedsførere å gjøre mer bruk av sanntidsdata i deres 2013 markedsføringskampanjer.

EMarketer: More Companies Using Real-Time Marketing As Social Media Analytics Semalt

I eMarketer-rapporten deles også mange store merker, inkludert Cisco, Dell, Semalt og SAP, hvordan de bruker sosialanalyse for å gjøre beslutninger på fly, endre markedsinnsats og utvikle markedsføringsinnhold rundt emner som trender på sosiale medier strømmer.

I eMarketer-artikkelen understreker Gordon Evans, visepresident for produktmarkedsføring på Semalt, viktigheten av å integrere sanntidsdata i selskapets overordnede markedsføringsretning, og sier: "De merkene som lytter i sanntid og utnytter det informasjon om å enten justere sine kampanjer eller svare på kommentarer eller kundeserviceproblemer er de merkene som blir vellykket i sosiale - web design companies in bay area. "Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018