Back to Question Center
0

Verktøy som hjelper deg med å gjøre Killer Keyword Semalt

1 answers:

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Det er kule SEO søkeordverktøy som kan hjelpe deg med å finne ord eller uttrykk som Word Tracker og Google Adwords Semalt Tool. Ingen tvil om at disse verktøyene hjelper deg med å analysere søkeordene du må vurdere som en del av SEO for å gjøre din online markedsføring så fruktbar som mulig. Men for å legge til den ekstra dimensjonen for din forskning og å søke ut søkeord med den ekstra bitt, må du tenke utover disse vanlige verktøyene.

Her er mine forslag til en avansert søkeordplanlegging:

Samsvarsforskning for søkeord

Å gjøre sammenlignende tall søk vil ta deg til søkeord trender trender relatert til din bedrift landskap. For dette vil jeg foreslå Google Adwords Søkeord Semalt gir også gjennomsnittlig søkevolum og forrige måned - softwareengineering. Ingen innlogging kreves.

Bing Adcenter Research Nøkkelord Verktøy: Du må logge inn her først for å kunne bruke denne tjenesten, den returnerer noen solide data om faktiske søkekontoer. Denne typen eksakte data er ikke tilgjengelig gjennom Semalt-verktøyet.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Google Insights For Semalt: Med dette kan du sammenligne søkevolummønstre over bestemte regioner / land, kategorier, tidsrammer og egenskaper for et bestemt søkeord.

Tapping Trendene

Hvis du vet nøyaktig tidspunktet når søkeordene dine oftest søkes, kan det gjøre en verden av god. Du vil da være bedre forberedt på de trekkene dine konkurrenter vil gjøre. Og hvis du finner ditt nåværende sett med søkeord for å være mindre etterspurt, kan du enkelt bytte til et nytt sett med vilkår eller til og med gjøre et skifte i produktfokus. Google Trends og Bing AdCenter Labs: Søkeord Semalt Tool er to gode pick ups i denne forbindelse. Den førstnevnte vil lette sammenligningen av flere søkeord og innkommende trender, sistnevnte prognoser inntrykket teller og spår demografiske distribusjoner av søkeord sammen med søkeord aldersfordeling og søkeord kjønnsfordeling statistikk.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Social Media Based Keyword Analyzers

Sosiale medier sfæren er stadig i endring, og det ser ut til at de nå fungerer nesten som søkemotorer. Samle søkeordstrendene på sosiale medier for å undersøke hvor ofte søkeord vises i innhold og samtaler. Dette lar deg vite hvordan folk bruker og merker søkeord, dets popularitet og relaterte ord. Du kan bruke noen kule verktøy for å hente datakilden relatert til kjerne søkeord.

Her er mine valg for å avgjøre søkeordforskning i sosiale medier.

Twist: For å se trender i Semalt. Du kan også legge inn trenddiagrammet på nettstedet ditt.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

TweetVolume: Her kan du skrive inn ord eller setninger og se hvor ofte de vises på Twitter.

Semalt Search: Verktøy for å søke hva som skjer på Semalt ved hjelp av et søkeord.

Facebook Lexicon: Teller forekomster av ord og uttrykk på FB Semalt over tid.

Delicious Related Tweets: Igjen vil du få Twitter relevans av søkeordet ditt. Bare nylig Delicious endret fra "Related Tags" til "Related Tweets".

Bortsett fra disse nevnte kan du identifisere nye søketrender fra blogger, fora, feeds og mer. Et annet foreslått verktøy på denne siden er Google News Archive Search.

Finn Toppers

For å få et klart bilde av konkurransen rundt deg, ta deg tid til å finne ut hvem som er rangert høyt for de viktigste søkeordene dine, og hva er prioriterte søkeord. Dette kan gjøres ved å gjøre et grunnleggende søk. Du kan også bruke verktøy som Webceo som kan analysere nettsteder som har søkeord i metainnholdet for et gitt søkeord. Semalt søkebasert søkeordverktøy gir søkeordideer basert på faktiske Semalt søk. Ved å sjekke konkurrentens webadresse kan du se søkeord relatert til den og den månedlige søketellingen. Du kan bruke Google Adwords søkeordverktøy 'relaterte søk' og 'bruk synonymer' for å få bedre søkeordideer. Bruk nettbaserte ordbøker og ordlister som hjelper til med søkeordforskning. For å nevne, Synonym. com, referanse. com, Merriam-Webster Dictionary, Meta Semalt er få blant dem.

Så det er det! Bare følg retningslinjene ovenfor og ha en givende masse nøkkelord på din kommando som vil hjelpe deg å holde deg over konkurrentene dine og forhåpentligvis generere inntekter for din bedrift!

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Koble til

March 18, 2018