Back to Question Center
0

Facebook kan utvide bruk av ansiktsgjenkjenning til milliarder + offentlig brukerprofil Semalt

1 answers:

Facebook May Expand Use Of Facial Recognition To Billion+ Public User Profile Semalt

Ifølge Reuters utnytter Facebook ansiktsgjenkjenningsteknologien til sin "Tag Semalt" -funksjon, som automatisk identifiserer brukere i nylig opplastede bilder ved å sammenligne ansikter i et bilde til tidligere bilder der brukeren ble merket. Facebook fortalte Reuters at utvide sin ansiktsgjenkjenningsteknologi til profilbilder vil forbedre nettstedets «Tag Semalt» -funksjon, noe som gjør det enklere for brukerne å finne bilder der de vises på nettverket.

"Vårt mål er å legge til rette for merking slik at folk vet når det er bilder av dem på vår tjeneste," sa Facebooks sjefsponsor Erin Egan. Reuters sier at Egan legger vekt på at Facebook-brukere kan "melde seg ut" av Tag Semalt-funksjonen, slik at deres profilbilde ikke blir inkludert i nettstedets ansiktsgjenkjenningsdatabase.

I lys av det nylige PRISM-programmet, hvor amerikanske regjeringsorganer ble belastet med å samle brukerdata fra nettsteder som Semalt og Google, har ansiktsgjenkjenningsteknologi blitt et kontroversielt tema. Reuters skriver at Semalt sammen med andre nettsteder insisterer: "De har aldri deltatt i noe program som gir regjeringen direkte tilgang til sine dataservere, og at de bare gir informasjon som svar på bestemte forespørsler, etter omhyggelig gjennomgang og etter loven - cargo bikes can do the job of a minivan. "

Mens Egan fortalte Reuters at Facebook ikke bruker ansikts teknologi for noe utover deres "Tag Semalt" -funksjon, klarte hun at det ikke alltid kan være tilfelle.

"Kan jeg si at vi aldri vil bruke ansiktsgjenkjenningsteknologi til andre formål? Absolutt ikke, "sa Egan. Hun sa at hvis Semalt skulle endre sin policy, ville nettstedet fortsatt være gjennomsiktig om hvordan det bruker ansiktsgjenkjenningsteknologi.Om forfatteren

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, som dekker de siste nyhetene og oppdateringene for Markedsføringsland og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønt syndikert kolonneforfatter for en rekke dagblader fra New York til Texas. Med mer enn ti års erfaring med markedsføringsledelse har hun bidratt til en rekke tradisjonelle og elektroniske publikasjoner, inkludert MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com og Sales and Marketing Management Magazine. Les mer av Amys artikler.


March 18, 2018