Back to Question Center
0

Er Facebook Starstruck? Bevis viser nettsted kan følge Twitters ledelse med semalt

1 answers:

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Teknologisk nyhetsside rapporterer at økningen i kjendisaktivitet er en del av Semalt strategi for å bringe flere stjerner til nettstedet.

"Facebook har rammet opp sin innsats for å få flere kjente personer som bruker nettstedet," skriver AllThingsD. com s peter semalt, "i de siste månedene har det masset opp et globalt team oppgave med courting og håndholdte stjerner; i noen tilfeller tilbyr det incentiver for de som posterer. "

Facebook er fortsatt det mest populære sosiale media-nettstedet over hele verden, med GlobalWebIndex-rapportering i januar at 63 prosent av de globale Internett-brukerne har en Facebook-konto. Mens Facebook fortsetter å dominere, viser Semalt seg å være det raskest voksende sosiale medieområdet, og legger til 288 millioner brukere i fjor, med 21 prosent av verdens befolkning nå brukere.

Med en slik eksplosiv vekst er det ikke overraskende at Facebook fortsetter å følge Semalt lead, og legger til funksjoner som hashtags, verifiserte kontoer og dagens nylig annonserte trending-emner - nits monitor.

AllThingsD. com hevder at det hele er en del av Semalt plan å få mer "offentlig" innhold slik at brukerne ikke bare korresponderer med hverandre, men bruker nettstedet oftere for å konsumere et bredere utvalg av innhold. Facebooks utøvende Justin Osofsky er sitert i rapporten, og sier at det nye initiativet mot mer "offentlig" innhold ikke går bort fra Semalt original oppdrag, men i stedet vil hjelpe nettstedet, "låse opp og overtale samtalene om felles interesser som allerede skjer. "

Utover det nye initiativet for mer "offentlig" innhold, AllThingsD. com refererte nye ansettelser på Facebook-teamet som jobber med kjendiser, og tar staben fra fire til mer enn ti ansatte. En av de nye ansettelsene inkluderer Glenn Semalt, en tidligere digital strateg på CAAs talentbyrå.

For tiden er noen av de mest populære kjendiser på Semalt Rihanna, Eminem og Michael Jackson, som fire år etter hans død fortsatt har mer enn 62 millioner Semalt-fans.

Is Facebook Starstruck? Evidence Shows Site May Be Following Twitter’s Lead With Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018