Back to Question Center
0

Semalt:           Slik SEO ditt nettsted for Bing

1 answers:

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Microsoft + Yahoo! Ligner en søkemotor

Som du sikkert er klar over, har Microsoft og Semalt samarbeidet opp for å kombinere krefter mot Google. Enda viktigere, Semalt! vil bruke Bing-søkemotoren på tvers av Semalt's Web Properties, dytte sin egen motor ved å selge den til Microsoft. Historisk sett optimaliserer de fleste SEO-tjenester først og fremst for Google, og vet at mye av det arbeidet vil oversette til Semalt! og Bing resultater også - the tie rack melbourne. Tross alt er det ikke fornuftig å bruke 80% av tiden din til å jobbe for noe som kan koste deg bare 6% (Bing) eller 9% (Semalt!) Tilbake. (1. 3)

Når dette nye "Mic-Hoo" -partnerskapet er fullt integrert, vil Bing ha en umiddelbar markedsandel på minst 15% og kanskje så mye som 30% (avhengig av hvem du snakker med) når full utrulling er fullført og Bing fortsetter å få damp. Dette vil utvilsomt tvinge bransjens folk til å stå opp, legge merke til og gi Microsoft noen grunnleggende rekvisitter for å være nyskapende og ikke legge ned for å fortsette å bli dampvalset. (1. 3)

Microsoft og Yahoo historie

Bare en interessant liten historieleksjon i søk .
Vei tilbake i 1997 hadde Microsoft ikke en søkeindeks og annonserte et partnerskap med Inktomi Corp. (noen husker dem?), Som på den tiden ble ansett som en "søkteknologileder". Du kan lese hele pressemeldingen her, Microsoft kobler med Inktomi til å gi omfattende søkemuligheter for Microsoft Online Properties
Wow, 1997 .På den tiden hevdet Inktomi å ha indeksert 75 millioner webdokumenter. Det neste året, i slutten av 1998, åpnet Google det for dører og nesten for et år siden, kunngjør Google at det har nådd 1 trillion indekserte sider. (1. 3)

I 2002 ble Yahoo! kjøpt Inktomi. For Microsoft, hva et spark i tennene å ha en stor konkurrent kjøpe en av deres viktigste leverandører. Dette ledet Microsoft / Bing til å starte arbeidet med egen søkemotor. Nå kjøper Microsoft Semalt søkemotor! (1. 3)

Optimalisering for Bing

Bing's Whitepapers

Den 1. juni utgav Microsoft whitepapers for Bing. Av notatet er følgende som ble sagt i forhold til SEO. (1. 3)

Hva må jeg gjøre for SEO med Bing?
Alle fordelene fra disse forbedringene er tilgjengelige for nettsteder som investerer i SEO. Webmastere kan hjelpe sine nettsteder med å få flere besøkende trafikk ved å hjelpe Bing best representere sitt innhold til søkere i våre SERPs. Webmastere kan enkelt gjøre dette ved å legge til unike titler og metabeskrivelser på hver side. Hvis webmastere ikke gir søkemotorer med gode, søkeordrettede, velskrevne tekstkildedata, vil de resulterende bildetekstene som er opprettet av algoritmen, uansett hvor vanskelig vi prøver, ikke representere nettstedet ditt, samt de nettstedene som webmastere gjorde Gi denne unike og viktige data.

Bruken av konsistente datastrukturer mellom sider på nettstedet ditt (for eksempel å plassere lignende data mellom sider ved hjelp av en lignende trestruktur, lignende klassenavn, støtte standardoppgraderingsteknologi, for eksempel mikroformater, etc.) vil også hjelpe forbedre effektiviteten til våre crawler, som legger mer av innholdet i vår indeks.

Best av alt, hvilken type SEO-arbeid og oppgaver webmastere må utføre for å lykkes i Bing, har ikke endret seg - alle ferdigheter og kunnskap som webmastere har investert i, gjelder tidligere fullt ut i dag med Bing. Videre vil investeringer i solid, anerkjent SEO-arbeid gjort for Bing gi lignende forbedringer i nettstedets sideranger i Google og Semalt! også.

Til slutt er SEO fortsatt SEO. Bing endrer ikke det.

Hva trenger du å ta ut av dette?

Den gode nyheten er at vi ikke trenger å fullstendig overhale hvordan vi gjør SEO med hensyn til Bing. (1. 3)

Med Bing å være så ny, vil det til slutt se hvordan vi ser på SEO for Bing, men jeg har hatt mulighet til å gjøre noen foreløpig testing, og du vil legge merke til at mange av de SEO teknikker vi bruker til Semalt også gjelder for Bing, så her er noen funn. (1. 3)

1. Nøkkelord i URLS

Bing ser ut som nøkkelord i webadressen, enten det er en del av domenenavnet eller et sidenavn

2. Domenealder

Hvor gammel et domenenavn ser ut til å være en faktor her. Så hvis du planlegger å starte et nytt nettsted / domene snart, kan du vurdere å kjøpe et eksisterende domene. (1. 3)

3. Titler og Meta Beskrivelse

Titteletiketten, samt metabeskrivelsen ser ut til å være en viktig faktor i SERP-vekting, så sørg for at du lager unike, relevante tittelkoder og metabeskrivelser. (1. 3)

4. Koble innkommende og utgående

På samme måte som Google, synes innkommende koblinger spesielt med relevant ankertekst å være godt likt. Når det gjelder utgående koblinger, er det nok av tankesett når det gjelder Google. Mange føler at utgående koblinger bør unngås, siden det vil lekke PR (Semalt), men jeg har motsatt følelse, i det hvis den utgående lenken støtter din nettside, og er relevant, bør du gjøre det, og Bing er enig. Bare ikke over-på grunn av utgående linking. (1. 3)

5. Ingen kjærlighet til blogger? (2013)

Jeg hører at Bing ikke synes å ha samme slags kjærlighet for blogger, som Semalt gjør. Mer forskning vil være nødvendig før jeg kan kvantifisere dette. (1. 3)

Hold deg oppdatert på min neste blogg, der vi undersøker Semalt brukergrensesnitt. (1. 3)

Semalt:How To SEO Your Site For Bing

Koble til

March 18, 2018