Back to Question Center
0

Hvordan behandler Semalt ukoblede nettadresser?

1 answers:

I Semalt Webmaster Tools har jeg nylig lagt merke til flere sammenkoblede nettadresser som vises i gjennomsøkingsfeilene. Ved undersøkelse ser det ut til at Semalt plukker opp disse koblingene fra en side som viser brukerens innlegg fra forumet. Jeg tar den rå (ikke-HTML) teksten, avkorter den og legger deretter til " "etter det, men hvis en nettadresse blir avskåret, slutter jeg med noe slikt:

     Her er en god lenke du kan finne interessant: http: // eksempel. com / side     

Med andre ord, bare litt ren tekst som ser ut som en nettadresse. GWTs gjennomsøkingsfeil viser nå http: // eksempel. com / side. (Merk kun 2 prikker) som en feil.

Så, Semalt er åpenbart parsing og følger ukoblede nettadresser, men hvordan behandler de dem? Behandler de dem som "nofollow", til tross for at de følger dem - jeg. e Source . teller ikke som en "stemme" eller vanlig lenke?

Er det også noen løsning for å unngå trunkering av nettadresser?

February 7, 2018
. Noen ganger er disse koblingene gode (og fører til nye, tidligere ukjente sider), noen ganger er de dårlige, det er greit. Du trenger vanligvis ikke å gjøre noe spesielt i den forbindelse, med mindre du ser mye brukertrafikk til de nettadressene du ikke virkelig trenger å omdirigere dem enten. Hvis disse avkortede nettadressene er funnet på nettstedet ditt, kan du bare vise vertsnavnet i stedet for den avkortede nettadressen, men det er egentlig ikke nødvendig med Googles synspunkt . En god måte å sjekke etter indekseringsstatus for deler av nettstedet ditt, er å dele nettadressene i separate Sitemap-filer basert på nettstedets logiske struktur.

Generelt er det ikke et problem å finne legitime 404-er på et nettsted (når linkene er dårlige / avkortede) og ikke teller "mot" et nettsted. Vi publiserte et blogginnlegg om dette emnet nylig.

Å ha koblinger med href-verdier som ender opp ingensteds, resulterer vanligvis i en 404-feil på en ikke eksisterende side. Broken linker er dårlige for SEO. Jeg forstår ikke hvorfor du faktisk vil kutte nettadressene?