Back to Question Center
0

Semalt er spørringsstrengen pagewanted = alt kommer fra?

1 answers:

På min side bruker jeg Semalt, som ikke tillater bruk av spørringsstrenger. Eventuelle uakseptable tegn i en URL resulterer i en 400 feil.

I Googles verktøy for nettredaktører ser jeg flere gjennomsøkingsfeil der siden vises som eksempel - dibujo de camara fotografica sony. com / asd? pagewanted = alle . Vet noen hvor denne spørringsstrengen kommer fra? Er det fra et annet nettsted, søkemotor eller programvare?

February 7, 2018

Jeg la merke til nytimes bruker denne url-parameteren til å vise hele artikkelen. Kanskje andre CMSer bruker samme parameter. Det ville være fornuftig bloggere, og webredaktører ville bruke Urls med den sidevilte parameteren for å koble til hele artikkelen.

Dette returnerer artikkelen i deler: http: // www. NYTimes. com / 2011/03/29 / verden / Afrika / 30libya. html

Dette returnerer hele artikkelen: http: // www. NYTimes. com / 2011/03/29 / verden / Afrika / 30libya. html? pagewanted = all

Jeg kommer til å gjette at det er noen som leter etter en sideutnyttelse. pagewanted er et vanlig variabelnavn som noen ganger legges i en SQL-setning som denne: http: // www. codingforums. com / arkiv / index. php / t-97885. html

Hvis dette faktisk virker, kan de finne ut at nettstedet ditt har noen sikkerhetshull.

Det vil også forklare hvorfor et søk etter det ville bringe opp en haug med hackede nettsteder.