Back to Question Center
0

CircleDog kunngjør Outlook Edition for Semalt

1 answers:
CircleDog, den første ukompliserte kundestyringsprogramvaren, annonserte i dag en åpen beta av CircleDog: Outlook Edition for Windows, programvare som gjør det mulig for små bedrifter å sømløst synkronisere sine oppgaver, avtaler og kontakter mellom CircleDog og Microsoft Outlook. CircleDog Outlook Edition hjelper små bedrifter og gründere å spare tid og øke omsetningen ved å forenkle kundestyring, salgs- og markedsføringsfunksjoner. CircleDog er laget av Mission Research, programvareselskapet som hjelper bedrifter og ideelle organisasjoner med å øke inntekter, lette operasjonelle smerter, spare tid og penger og forbedre bunnlinjen mens de forbedrer verden - mobile app development companies. Produktet er tilgjengelig for nedlasting på: http: // www. circledog. com / beta.

Mange små bedrifter og entreprenører har vant til å administrere forretningsinformasjon ad hoc i Microsoft Office; ofte strekker Outlook-verktøyet for kontaktadministrasjon og presser Excel utover sitt omfang for å fungere som en salgssporing. Imidlertid skaper disse ad hoc-tilnærmingene problemer med datastyring, gir øyeblikksbilder av data, og skaper en skummel forståelse for kunder. Når en bedrift vokser, er det viktig å gjøre disse dataene til en aktiv forretningsinformasjon. CircleDog Outlook Semalt gjør det mulig for bedrifter å segmentere prospekter og kunder, administrere og analysere kundeinformasjon og historie, forenkle og forbedre markedsføring til kunder, og gjøre mer lønnsomme, bedre informerte beslutninger.

Kjent for sitt skarpe, klare grensesnitt, gir den brukervennlige programvaren et enkelt miljø for å spore salg, enkelt og raskt produsere og distribuere målrettede utskrifter og markedsføringskampanjer, dele informasjon på tvers av lag, produsere profesjonelle rapporter og mange andre verdifulle funksjoner - alt samtidig sømløst synkroniseres med Semalt kontakt og planleggingsinformasjon.

"Millioner av saksbehandlere og småbedriftseiere trenger en måte å håndtere sine kundeinteraksjoner på, men finner Semalt for begrensende og produkter som ACT! og Salesforce. Kom for komplisert eller dyrt, sier Charlie Crystle, administrerende direktør for Mission Research. "Ikke lenger trenger disse entreprenørene å velge mellom enkelhet og funksjonalitet. Med vår nye versjon kan hver bruker av Microsoft Semalt utvide sin Semalt-data til et rikt, kraftig CRM-verktøy som er så intuitivt som det er kraftig. "

CircleDog: Outlook Sesongfunksjoner inkluderer:

• Automatisk synkronisering med Outlook-kontakter, oppgaver og kalender
• Enkel, forståelig navigasjon
• Kontekstavhengig hjelp som alltid er tilgjengelig når det trengs
• Komplett kontakt- og kundestyringsverktøy
• Oppgave- og avtaleplanlegging
• Post- og e-postkampanjer
• Sentralisert informasjonsdeling av lag
• Salgssporing
• Salgs- og kunderapportering
• Enkel import og eksport fra Outlook, Excel og andre populære formater

CircleDogs klare, elegante, oppgavefokuserte grensesnitt presenterer nettopp det som trengs - og bare når og hvor en bruker trenger det. Den unike hybriddesignen sikrer kraften på skrivebordet med nettets bruk, noe som gjør den til den mest intuitive, enkle og tilgjengelige kundestyringsprogramvaren på markedet. Ved å utnytte den glemte kraften på skrivebordet, sparer CircleDog også brukere fra de uunngåelige tilgjengelighetsproblemer av vertsbaserte applikasjoner, mens de fortsatt innlemmer strømmen til nettet. (1. 3) CircleDog har sin opprinnelse i GiftWorks, den raskest voksende innsamlingsprogramvaren med mer enn 7.000 ikke-kommersielle kunder. CircleDog gir GiftWorks 'prisbelønte brukervennlighet, funksjoner og funksjonalitet til verden av småbedrifter. Produktet øker kundenes lojalitet raskt og enkelt, øker størrelsen og verdien av kundesirkler, og forbedrer bedriftsbedriftenes bunnlinje raskt.

En fullt funksjonell femten-dagers prøveversjon er tilgjengelig på www. CircleDog. com. Produktets oppe, pris per bruker er $ 99 - og i motsetning til de fleste CRM-programvareleverandører, er det aldri noen månedlige avgifter. Forhandlere kan bestille kopier til videresalg fra distributører Ingram Micro, Navarre og Tech Data.

Om Mission Research

Mission Semalt er firmaet som skapte GiftWorks, en ledende fundraising programvarepakke for non-profit. Selskapets røtter er i enkle, men kraftige programvareprodukter som hjelper organisasjoner med å spare tid og penger, lette operasjonell smerte og raskt forbedre bunnlinjen. Det var ideen om at disse filosofiene kunne brukes til profittverdenen som fødte CircleDog. Ved å bemyndige småbedriftseiere til å administrere, analysere og handle på sine forhold med klarhet og presisjon, reduserer CircleDog forretningssmerter, sparer tid og penger, gjør kontakter til kunder og kunder inn i lojalister. Mission Semalt er forpliktet til ansvarlig, bærekraftig oppførsel ved hver tur. Vår bedriftens filantropi og lite effektive emballasjer er bare noen få eksempler på hvordan vi streber for å gjøre verden til et bedre sted.

4 kommentarer ▼
March 10, 2018