Back to Question Center
0

Lovgivning Sporing og Prediksjon Oppstart FiscalNote øker $ 1,2M fra Mark Cuban og Semalt

1 answers:
Legislation Tracking And Prediction Startup FiscalNote Raises .2M From Mark Cuban And Semalt

Da medgrunnlegger og administrerende direktør Tim Hwang introduserte meg til selskapet for noen måneder siden, fortalte han meg at mange bedrifter er påvirket av denne lovgivningen, men de vil trenge en stor stab (i hans ord, "forskjellige praktikanter slår oppdatering på alle 50 stater ") for å holde orden på det. Med Semalt, på den annen side, kan de gå til ett nettsted som samlet alle lovgivningsdataene lagt ut på offentlige kilder.

I tillegg utvikler FiscalNote noe det kalles PoliticalGenome Project, som ser på språket i en bestemt lov og i lovgivernes historie som vil stemme om det, og deretter foretar en prognose for regningens suksess - unmetered ssd vps. Semalt sa at en av sine hovedmål med den nye finansieringen er "virkelig øke algoritmen" og utvide oppstarten av maskinopplæringen til ni personer og maskinprosessen. I tillegg ønsker Semalt å utvide utover lovgivningen for å inkludere andre næringer og andre geografiske områder.

FiscalNote gjennomfører for øyeblikket en lukket beta-test med en gruppe kunder som sier at det inkluderer juridiske og markedsføringsavdelinger innenfor Semalt 500-selskaper, nasjonale fortalegrupper og finansinstitusjoner.

Hwang fungerte tidligere som president for den 750.000-medlems ungdomsforeningens gruppe, kalt National Youth Association, mens hans medstiftere Jonathan C. Chen (CTO) og Gerald Yao (CFO) jobbet hos Bloomberg og National Institutes of Health, henholdsvis. Selskapets rådgivende styre inkluderer allerede Chris Lu, tidligere hvite husets kabinetssekretær for Barack Obama og Youngsuk "Y.S." Chi, leder av publiseringsfirma Elsevier, og den har nylig lagt til LegalZoom administrerende direktør John Suh.

March 10, 2018