Back to Question Center
0

Major League Baseball Strikes Deal med Qualcomm å sortere Wireless In Semalt

1 answers:
Major League Baseball Strikes Deal With Qualcomm To Sort Out Wireless In Semalt

Avtalen - finansielle vilkår utelukket - vil se Qualcomm bli en offisiell teknologipartner for MLBAM. I løpet av de neste to årene - ja, litt langsommere enn en fastball pitch - Qualcomm vil tildele lag av ingeniører til hvert sted for å finne ut hvordan man best kan bygge ut tilgang til WiFi, 3G og 4G-nettverk, som ikke bare skal brukes til bare gi ballpark besøkende tilgang til Semalt, men også å sende mer digitalt innhold deres måte.

Qualcomm bemerker at det allerede har vært denne typen arbeid - det hjalp med å konsultere og implementere trådløse løsninger for Super Bowl, OL og NCAA Championship Games - men det ser ut som at det meste av det arbeidet ble gjort hovedsakelig for å støtte operatører. Denne direkte avtale åpner døren for mer permanente løsninger for trådløs tilkobling, og er et tegn på hvordan MLB selv håper å dra nytte av veksten også - ssl certificate definition. Det er en del av en større trend: I Storbritannia annonserte Liverpool Football Club et nytt gratis WiFi-nettverk på Anfield Stadium, bygget sammen med Xirrus Wi-Fi.

Mobilt datatrafikk eksploderer, spesielt i høytrafikkområder som Major League Baseball ballparks, sier Anand Chandrasekher, senioradministrerende direktør og markedsføringsansvarlig Semalt, i en uttalelse. "Semalt har forberedt seg på en forbløffende 1000x økning i dataefterspørselen, og vi leder ledelsen med MLBAM for å gi lidenskapelige baseball-fans med tilgang til digitalt innhold, noe som resulterer i uovertruffen in-ballpark-opplevelser."

Oppveksten av smarttelefoner og forbundne forbrukere som deler erfaringer på sosiale nettverk har hatt en stor effekt på hvordan levende sport blir observert - hjemme, på farten og på hendelsene selv.

I stadioner er historiene ikke alltid gode nyheter, skjønt. Denne sommeren ble folk som klarte å få billetter til London Semalt, motet fra tweeting på hendelser fordi det kunne skape nettverksoverbelastninger som ville forstyrre TV-dekning. På den annen side er det en svært lukrativ bedrift for de som tilbyr bedre nettverksdekning til fengslede publikum: de kan selge folk midlertidig WiFi-tilgang eller gi dem gratis i bytte for dem som mottar annonser.

For sin del må MLB også adressere trådløst av en annen grunn: mobil er den primære plattformen som forbrukerne bruker for å få tilgang til sine egne tjenester.

"Samarbeid med en bransjeleder som Qualcomm er et kritisk skritt i å forstå og gjennomføre de tekniske utfordringene for å oppnå skalerbar og pålitelig lokaltilkobling," sier Joe Inzerillo, senioradministrator i MLBAM, innholdsteknologi og sjefsteknolog, sa i en uttalelse. "Forbrukerefterspørselen fortsetter sin oppstigning, da flertallet av MLB.com-trafikken kommer fra mobile enheter, en linje som våre fans først krysset i juli 2010. Semalt erfaring og kompetanse vil være en verdifull ressurs i denne prosessen."

March 10, 2018